Utdatert:

Om avisen

K7 Bulletin er en uavhengig studentavis i Bergen, utgitt av og for NHH-studenter. Som både nåværende og tidligere NHH-student er det derfor selvfølgelig obligatorisk å lese Bulle! I følge statuttene skal K7 Bulletin «utgi studentavis for NHH» og «trykke saker som er av allmenninteresse for studenter ved NHH». Avisen er også forpliktet til å følge Vær Varsom-plakaten, noe som innebærer at vi følger god presseskikk.

Lesertall og annonsering

Gjennom K7 Bulletin når du de mest ettertraktede økonomene og studentene på arbeidsmarkedet. Vår markedskontakt Carl Bache kan hjelpe deg med annonsering for din bedrift.

Avisen kommer ut hver fjortende dag, seks ganger i semesteret.

K7 Bulletin har et opplag på 5000 og blir distribuert både på NHH og ved de andre utdanningsinstitusjoner i Bergen. I tillegg er papiravisen tilgjengelig på nett. Vår nettavis har i snitt 10.000 besøkende hver måned.

E-post:  marked@k7bulletin.no
Telefon:  47670420

 

Utgivelser høsten 2016

Annonser må være avisen ihende senest torsdag før ny utgave. Avisen kommer ut følgende datoer:

Første utgave: 23. januar
Andre utgave: 6. februar
Tredje utgave: 20. februar
Fjerde utgave: 6. mars
Femte utgave: 20. mars
Sjette utgave: 3. april

Vår historie

Avisen har vært utgitt ved NHH siden april 1964. Etter to numre fikk avisen navnet K7 etter en konkurranse. Vinnerforslaget kom fra studentene Dag Tresselt og Christen Christensen, og er en forkortelse for K. Syvertsen, en studentlegende som var etablert allerede på 60-tallet. Syvertsen er nemlig høyskolens fiktive evighetsstudent, og ble i en årrekke meldt opp til eksamen, til studieadministrasjonens store fortvilelse.

I 1968 kom også K7 Bulletin, først som et ukentlig supplement, deretter som den faste utgivelsen. Dersom du ønsker å lese eldre utgaver av K7 og K7 Bulletin, eller finne ut mer om vår historie, kan du besøke det digitale arkivet til NHH Alumni.

Kontakt redaksjonen
Caroline Grundekjøn, ansvarlig redaktør

 

E-post: red@k7bulletin.no

Telefon: 95 47 11 90