Om avisen

K7 Bulletin er en uavhengig studentavis i Bergen, utgitt av og for NHH-studenter. Som både nåværende og tidligere NHH-student er det derfor selvfølgelig obligatorisk å lese Bulle! I følge statuttene skal K7 Bulletin «utgi studentavis for NHH» og «trykke saker som er av allmenninteresse for studenter ved NHH». Avisen er også forpliktet til å følge Vær Varsom-plakaten, noe som innebærer at vi følger god presseskikk.

Lesertall og annonsering

Gjennom K7 Bulletin når du de mest ettertraktede økonomene og studentene på arbeidsmarkedet. For annonsering, kontakt daglig leder.

K7 Bulletin har et opplag på 3000 og blir distribuert både på NHH og ved de andre utdanningsinstitusjoner i Bergen. I tillegg er papiravisen tilgjengelig som e-avis på Issuu. Nettsaker blir også delt på vår Facebook-side.

Vår historie

Avisen har vært utgitt ved NHH siden april 1964. Etter to numre fikk avisen navnet K7 etter en konkurranse. Vinnerforslaget kom fra studentene Dag Tresselt og Christen Christensen, og er en forkortelse for K. Syvertsen, en studentlegende som var etablert allerede på 60-tallet. Syvertsen er nemlig høyskolens fiktive evighetsstudent, og ble i en årrekke meldt opp til eksamen, til studieadministrasjonens store fortvilelse.

I 1968 kom også K7 Bulletin, først som et ukentlig supplement, deretter som den faste utgivelsen. Dersom du ønsker å lese eldre utgaver av K7 og K7 Bulletin, eller finne ut mer om vår historie, kan du besøke det digitale arkivet til NHH Alumni.

Kontakt redaksjonen

Ansvarlig redaktør: Erik Bucher Johannessen

Daglig leder: Jarand Reiersen

Nyhetsredaktør: Eirik Helgaker

Økonomi & samfunnsredaktør: Håkon Frisell Krattum

Magasinredaktør: Amalie Halle Christensen

E-post: red@k7bulletin.no, dagligleder@k7bulletin.no

Telefon: 95 44 43 82