Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Bullet: Turbobrunetten


1. april 2014
Sist oppdatert: 6. mai 2014

Aulashow, galla og såkalt god stemning er noe de fleste studentene på NHH ser ut til å like svært godt. Selv er jeg en av dem som ikke er så fryktelig glad i å pynte meg, noe dere som lesere bør ha i bakhodet, i og med at det i de nevnte tilfellene kan ha gjort meg noe mer edgy. Med det sagt, skal jeg gå løs på barkøsnikerne.

Nei, frøken (dette gjelder faktisk flest jenter), det hjelper ikke å snu ryggen til idet du lener seg hardt mot høyre og plasserer hånden din på bardisken for å få glasset ditt med hvitvin. Jeg ser deg, jeg vet hva du driver med, og jeg vet at du vet hva du driver med. Du tenker kanskje «den sterkestes rett» og «hustle den som hustles kan», men for alle som er opptatt av oppførsel, hjelper det lite at du ser deilig ut; du er fortsatt et usjarmerende, forbanna rasshøl.

For all del. Gutta kan oppføre seg rass de også. Som for eksempel han kukken som satt og skreik til de frivillige bartenderne på Rum at han ble flau over musikken som ble satt på etter fukensjonærpremieren på revyen. Men likevel, ting som dette opplever jeg ikke konsekvent. Køsnikerløvinnene derimot. Ofte.

Det verste tilfellet opplevde jeg under Grande, da jeg fornøyd snudde meg for å komme meg ut av køen med et fullt ølglass i Aulaen. Jeg legger merke til en jente som sitter på huk på gulvet for å lete etter et mistet kort, og klarer akkurat å stoppe, før taklingen kommer. Jeg mener, fy faen. Denne turbobrunetten må ha vært helt forjævlig keen på drikke, eller høy på speed, for jeg hadde ikke en sjanse idet den tynne kroppen hennes måkte seg gjennom køen. Jeg kan opplyse om at jeg er en mann på 100 kilo. Jeg ble både imponert og forbanna. Nede på gulvet ligger noen og roper au.

Nå får det faen meg være nok, tenker jeg, griper armen til vedkommende og ber henne med streng tone om å si unnskyld. Så skjer det som forundret meg mest. Den fornærmede avvæpner situasjonen med å si at det ikke var turbotrine sin feil, og en fjerde person kommer for å fortelle meg at man ikke kan være sur på en kveld som dette, som om det var jeg som var problemet. Det må da for faen være lov til å si fra når folk oppfører seg så forpult jævlig! Det ække jeg som er skurken her! Hallo!

Min oppfordring blir som følger: Neste gang du ser noen oppfører seg helt crazy banana (på en dårlig måte), gå frem til vedkommende og fortell dem at de kan ta seg en bolle. Hvis nok folk gjør det, forandrer de seg forhåpentligvis til slutt.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram