Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Lite oppmøte på rekrutteringsdagen og lite aktivitet i NHHS

16. januar arrangerte NHHS rekrutteringsdag for underutvalg, interesse- og idrettsgrupper. Bare et fåtall av studentmassen på NHH møtte opp.

Et tomt Lehmkuhl på rekrutteringsdagen. Foto: Bendik Skarpnes.
17. januar 2023
Sist oppdatert: 23. januar 2023

En som K7 Bulletin snakket med kunne fortelle at han ikke hadde snakket med mer enn syv stykker mens han sto på stand. To av de syv hadde, ifølge studenten, spurt etter Case Club. På grunn av lite aktivitet pakket Case Club ned standen en time før arrangementet var over.

Kjernestyret om rekrutteringsdagen

– Opptaket på våren er ment som et supplement til høstopptaket, dette skriver Malene Kristine Meidell Alsaker, informasjonsansvarlig i Kjernestyret, i en e-post til K7 Bulletin.

Selv om hovedansvaret til Kjernestyret er å tilrettelegge for rekruttering, mener Alsaker, at arrangementet kunne vært bedre promotert.

– Det kunne selvsagt ha blitt bedre promotert fra vår side om selve dagen, men all relevant informasjon ble publisert i de relevante informasjonskanalene.

Malene Kristine Meidell Alsaker er informasjonsansvarlig i Kjernestyret. Foto: Privat.

Alsaker peker også på at mulige forklaringer på det lave oppmøtet kan være at det er færre studenter som starter på NHH til våren, og at studenter drøyer juleferien med eventuelle “Winternships”. Mange er også på utveksling.

Lite aktivitet i NHHS

Dette er ikke den eneste gangen på kort tid at det har vært lite oppmøte i forbindelse med NHHS-arrangementer. Direksjonsmusikkens årlige eksamensfest, Punch et Musique, hadde også få deltakere. På det tradisjonsrike arrangementet i desember, var dansegulvet i Klubben tomt.

Særlig etter koronasituasjonen kan det virke som om aktiviteten i NHHS har avtatt.

– Vi kommer til å ha større fokus på arrangementer med lav terskel, sier Alsaker om mulige tiltak for å heve det i dag lave aktivitetsnivået.

Alsaker oppfordrer alle til å se på aktivitetsplanen til NHHS for våren 2023, for å få en oversikt over hva som skjer i studentforeningen dette semesteret.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram