Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Studentlekene til NHH 23.01.17


10. januar 2017
Sist oppdatert: 10. januar 2017

Hu & hei!

Studentlekene (SL) i Trondheim gleder seg til å arrangere lekene 22.-26. februar 2017! Her er alle studenter fra Norge velkommen til å delta i 16 forskjellige idretter, eller komme til Trondheim for å være med på en folkefest!

SL arrangeres i samarbeid med Norges studentidrettsforbund og har de siste seks årene gjort stor suksess. Fra og med 2016 ble det bestemt at lekene skal arrangeres to ganger i året, med forskjellige idretter på våren og høsten. Sist gang lekene ble arrangert i Trondheim i 2015 deltok 2000 studenter i forskjellige idretter, og SL venter også mange deltakere i 2017.

Idrettene som er mulig å delta på er basketball, cheerleading, lacrosse field, håndball, innebandy, tennis, badminton, squash, fekting, svømming, SL-trippelen, innendørsorientering, romaskin, langrenn, koie-fem-kamp og goalball.

SL arrangerer leker for alle og enhver - både for toppidrettsutøvere og mosjonister. I koie-fem-kamp stiller vennegjengen i alt fra stokkasting til tandemski, og det blir bål, kaffe og hyggelig stemning. Ønsker man derimot å representere Norge i Student-EM kan man delta på basketball og håndball.

Det er første gang SL i Trondheim omfavner idrett for funksjonshemmede. Goalball er en idrett for synshemmede, men i SL vil seende og blinde stille likt. Deltakerne skal ha på seg briller som er lystette, og kan kun høre hvor ballen befinner seg ved hjelp av en bjelle på innsiden av ballen. SL engasjerer voldsomt mange studenter, og vi er stolte av å kunne skape blest og bevisstgjøring rundt at idrett for funksjonshemmede er morsomt, lavterskel og noe alle kan bli en del av!

Som en ekstra bonus kan man delta på åpningsseremoni, rebusløp og bankett! På banketten blir det servert god mat, priser skal deles ut og det blir musikalsk underholdning ut i de sene nattetimer. Her er det bare å finne fram finstasen og bli med på tidenes feiring!

Påmelding foregår på www.sltrondheim.no. Fristen for påmelding er 29. januar for lagidretter og 5. februar for individuelle idretter. Informasjon finnes også på vår Facebook side: Studentlekene i Trondheim og på Instagram: sltrondheim.

SL ønsker alle studenter hjertelig velkommen til Trondheim - bli med på leken!

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram