Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Bulle-Batman mener

Se for deg at den menneskelige sivilisasjonen en gang var på samme stadiet som nå, la oss kalle dem Pax Humania. Dessverre begikk våre forfedre en utilgivelig feil da de gjennom en serie politisk progressive tiltak sakte, men sikkert begynte å gi kvinner rettigheter og en plass rundt bordet.

Bulle-Batman har skrevet kommentar. Foto: (Slices of Light/Flickr)
8. november 2022
Sist oppdatert: 8. november 2022

Akkurat som i nåtiden med Kina og USA hadde Pax Humania to ledende nasjoner. De hadde gjennom flere millennium dominert verdenshandelen og den teknologiske utviklingen. Dette hadde selvsagt ført til en viss friksjon mellom statene, men de kom alltid frem til en fredelig løsning.

Dessverre varte ikke dette evig. Etter at begge statene hadde gått gjennom flere reformerende sykluser ble verden truffet av den perfekte stormen. Begge statene hadde med et overveldende flertall stemt inn to kvinnelige statsoverhoder. Konfliktene som før ble løst av mandige, maskuline, og ærlige håndtrykk, ble nå løst med bitching, baksnakking og en total mangel på respekt og forståelse.

Etter at mennene i de respektive nasjonenes administrasjon hadde prøvd å roe ned situasjonen mellom landene i månedsvis, ble de systematisk luket ut som ugress til det kun var kvinner igjen på toppen. Som vi alle vet er kvinner innstilt med en biologisk klokke. Denne klokken fører til at medlemmer av det svakere kjønn som tilbringer en viss mengde tid sammen vil få synkronisert menstruasjon. Den perfekte stormen som tidligere ble nevnt fant sted da samtlige kvinner i begge administrasjonene fikk besøk av tante rød til samme tid.

Det som fulgte var en apokalypse gjennomført med et enormt arsenal av atomvåpen begge nasjonene hadde bygd opp gjennom en årrekke. Det som nå var igjen av det som en gang var en nærmest utopisk planet var intet annet enn et radioaktivt helvete. Kun en brøkdel av befolkningen overlevde apokalypsen, og all teknologi var tapt for alltid.

Følgelig kom atomvinteren. Det vi nå kjenner som «Istiden». Selv om all teknologi var tapt for godt, var heldigvis ikke all kunnskap og visdom forsvunnet. Litt etter litt grodde det frem små samfunn over hele kloden. Bygget på de brede skuldrene til modige menn som visste hva fortidens feiltrinn hadde ført til. De utviklet derfor en serie med regler, ritualer og historier, det som senere utviklet seg til religion, for å unngå at menneskeheten igjen skulle amputere sin egen utvikling. Det de alle hadde til felles var at de etter dagens standarder var svært kvinneundertrykkende.

Dette viste seg å være en svært effektiv løsning, og ikke lenge etter at isen hadde trukket seg tilbake mot polene våre vokste det på nytt opp store sivilisasjoner. Ledet av mektige herrer på troner av gull. Dessverre gikk kunnskapen om hva som tidligere hadde ledet menneskeheten mot avgrunn tapt. Det vi i dag ser er den gradvise og uunngåelige syklusen mot ødeleggelse. Nemlig kvinner med rettigheter, og kvinner med makt.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram