Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Om K7 Bulletin

K7 Bulletin er en uavhengig studentavis i Bergen, med kontor ved NHH. Bulle trykker saker bestående av nyhetsartikler, dypdykk innen økonomi og samfunn, og kultustoff. Avisen er forpliktet til å følge Vær Varsom-plakaten, noe som innebærer at avisen følger god presseskikk.

Bulle har vært utgitt ved NHH siden april 1964. Etter to numre fikk avisen navnet K7 etter en konkurranse. Vinnerforslaget kom fra studentene Dag Tresselt og Christen Christensen, og er en forkortelse for Kåre Syvertsen, en stundentlegende som var etablert allerede på 60-tallet. Syvertsen er nemlig høyskolens fiktive evighetsstudent, og ble i en årekke meldt opp til eksamen, til studiadministrasjonens store fortvilelse.

I 1968 kom også K7 Bulletin, først som et ukentlig supplement, deretter som den faste utgivelsen. Dersom du ønsker å lese eldre utgaver av K7 Bulletin, eller finne ut mer om vår historie, kan du besøke det digitale arkivet til NHH Alumni på Issuu.

Annonsering

Gjennom K7 Bulletin når du de mest ettertraktede økonomene og studentene på arbeidsmarkedet. Ta kontakt på marked@k7bulletin.no for annonsering for din bedrift.
K7 Bulletin har et opplag på 1500 og blir distribuert både på NHH og ved de andre utdanningsinstitusjoner i Bergen, slik som Studentsenteret, juridisk fakultet på UiB og BI Bergen. I tillegg er papiravisen tilgjengelig som e-avis på Issuu.

Kontaktinformasjon

Digitaliserings- og markedsansvarlig

Christiane Waage
marked@k7bulletin.no

Økonomiansvarlig

Jonas Stockkamp
oko@k7bulletin.no

Ansvarlig redaktør

Halvor Grøstad
red@k7bulletin.no
(+47) 950 04 496

Nyhetsredaktør

Nora Nesje Grimsmo
nyhet@k7bulletin.no

Magasinredaktør

Serenne Vikebø
magasin@k7bulletin.no

Økonomi- og samfunnsredaktør

Jørgen Thorud
okored@k7bulletin.no
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram