Om K7 Bulletin

K7 Bulletin er en uavhengig studentavis i Bergen, med kontor ved NHH. Bulle trykker saker bestående av nyhetsartikler, dypdykk innen økonomi og samfunn, og kulturstoff. Avisen er forpliktet til å følge Vær Varsom-plakaten, noe som innebærer at avisen følger god presseskikk.

Bulle har vært utgitt ved NHH siden april 1964. Etter to numre fikk avisen navnet K7 etter en konkurranse. Vinnerforslaget kom fra studentene Dag Tresselt og Christen Christensen, og er en forkortelse for Kåre Syvertsen, en studentlegende som var etablert allerede på 60-tallet. Syvertsen er nemlig høyskolens fiktive evighetsstudent, og ble i en årrekke meldt opp til eksamen, til studieadministrasjonens store fortvilelse.

I 1968 kom også K7 Bulletin, først som et ukentlig supplement, deretter som den faste utgivelsen. Dersom du ønsker å lese eldre utgaver av K7 Bulletin, eller finne ut mer om vår historie, kan du besøke det digitale arkivet til NHH Alumni.

Annonsering

Gjennom K7 Bulletin når du de mest ettertraktede økonomene og studentene på arbeidsmarkedet. Ta kontakt på marked@k7bulletin.no for annonsering for din bedrift.

K7 Bulletin har et opplag på 1500 og blir distribuert både på NHH og ved de andre utdanningsinstitusjoner i Bergen, slik som Studentsenteret, juridisk fakultet på UiB og BI Bergen. I tillegg er papiravisen tilgjengelig som e-avis på Issuu.

Kontaktinformasjon

Økonomiansvarlig

Till Zhang

dagligleder@k7bulletin.no

Ansvarlig redaktør

Ragnild Tiller

red@k7bulletin.no

(+47) 91647732

Nyhetsredaktør

Till Zhang

nyhet@k7bulletin.no

Magasinredaktør

Emma Weydahl Berg Helgevold

magasin@k7bulletin.no

Økonomi- og samfunnsredaktør

Felix Sandblom

okored@k7bulletin.no