Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Høyt hårfeste og lave gutter

De siste ukene har det utspilt seg dramatikk på Norges Aller Aller Aller Høyeste Handelshøyskoles (NAAAHH) eneste respekterte kommunikasjonskanal, Jodel.
De mannlige studentene på NAAAHH har den siste tiden opplevd store påkjenninger. Illustrasjon: (Ane Andreassen)
De mannlige studentene på NAAAHH har den siste tiden opplevd store påkjenninger. Illustrasjon: (Ane Andreassen)
De mannlige studentene på NAAAHH har den siste tiden opplevd store påkjenninger. Illustrasjon: (Ane Andreassen)
15. april 2023
Sist oppdatert: 15. april 2023

Nettrolltendensene på Jodel har tatt en feminin retning etter en invasjon av sinte jenter. Skolens kvinnelige studenter, som før var en stilletiende minoritet, har gjennomført et coup d’état på kanalen.

Stemningen er laber blant Norges Høyeste Hårfester.

Kostbart med mannlige studenter  

Daglig fylles skolens Jodel-kanal med hatytringer, rettet mot de mannlige studentenes akilleshæl. Månemann og mikroøkonom brukes som skjellsord over en lav sko, og frustrasjonen skyver hårfestene lengre bak for hver dag som går.

Spenningen tilspisset seg under årets kvinnedag. I en felles utsendt e-post kunngjorde prorektor Siv Hårnål nyheten om at styret må vurdere å forby gutter ved NAAAHH. Bulle-Batwoman har i den anledning kontaktet prorektor. Hun er klar i sitt budskap.

Påkjenningen har vært stor, både på de mannlige studentene og skolens økonomi. Det svakere kjønn mister stadig flere tuster, noe som øker rengjøringskostnadene for NAAAHH betraktelig, opplyser en tydelig preget Hårnål. 

Skoleledelsen er redd for å overkjøre guttene som er så små at jentene snubler over dem i Kjelleren. Både studentforeningen og næringslivet har sett seg nødt til å ta grep. Under årets Men’s Finance Day ble det blant annet delt ut goodie-bags med rabattkuponger til den nyoppstartede mannehelseklinikken.

Manneklinikk: Henvendelsene strømmer inn

Det store hårtapet blant guttene på NAAAHH har fått nasjonal dekning, og ført til et økt fokus på mannehelse i samfunnet. Skuespiller og moteikon Per Tjelten er grunnlegger av den nye mannehelseklinikken. 

Vår klinikk skal komme kunden i forkjøpet. Vi ønsker å fylle det økte behovet etter en fyldigere manke. I tillegg har vi implementert en ny teknologi som kan hjelpe menn som lider av høydekomplekser, noe vi tror blir svært populært. Vi har allerede fått mange henvendelser, samtlige er studenter fra NAAAHH.

Tjelten tror dette kan skyldes at de er den eneste mannehelseklinikken som tilbyr studentrabatt.

Studenter kan få opptil 69 prosent rabatt på våre tjenester, opplyser han.

Det økte fokuset på mannehelse har ført til at menn som tidligere dro østover i Europa for billige kosmetiske inngrep, nå kan søke om statlig støtte for å få nødvendig hjelp innenlands. Vi mottar donasjoner fra BI-gutter som river seg i håret av frustrasjon på vegne av sine brødre i nød.

Kamp for gutters likestilling

Bulle-Batwoman har intervjuet lederen av Men’s Finance Day, som også stiller til høstvalg for styret i NAAAHHS. Han er selv ikke rammet av hårtap, men identifiserer seg som alliert. Styrekandidat Carl Wilhelm Lavemann Hårfagre slipper håret løst og lover økt fokus på mannehelse.

– Jeg kjemper for at retten til at gutta skal få jazze videre på NAAAHH. Det er rett og slett hårreisende ukeegt at de vurderer å forby oss retten til Norges aller aller aller høyeste utdanning i 2023. 

Samtalen avbrytes i det en førstekullist passerer. Hårfagre biter seg merke i at capsen er på skakke og den ene viken synes.

– Gutta backer, avslutter han og legger på sprang etter den uvitende medstudenten. 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram