Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Hvilken gruppe i NAAAHHS er mest sexy?

Er det Kosestyret, Vaktorgiet eller K7 Nudister som er skolens mest sexy gruppe? Bulle har svaret.

Skalaen de heldige gruppene skal vurderes etter. Foto: (Grafisk NHHS).
10. mars 2023
Sist oppdatert: 10. mars 2023

Kosestyret

Autoritet er trendy og Kosestyret skårer derfor høyt på sexy-skalaen. Kjent for sin sjefete holdning og strenge regler er Kosestyret i NHHS en skikkelig dominatrix. Blant deres mest attraktive kvaliteter finner vi dialekter fra Distrikts-Norge og millionarvinger. De er kanskje stive, men heldigvis er sexy-skalaen det rette stedet å være stiv på.

Ukekoret Pessimisme

Strømper er ut, men incestuelle relasjoner er inn. Man skal lete lenge etter en såkalt «pessimist» som ikke har hatt noe gående med en medkorist. Synging er heller ikke det eneste medlemmene i Ukeskoret Pessimisme er flinke til å bruke munnen sin til. Dessverre er skjørtene på koruniformene for lange og uniformen for konservativ, og ikke på en kinky måte. Som et resultat skårer Ukeskoret Pessimisme lavt på sexy-skalaen.

Jentekoret Mojito

Jentekoret Mojito lider av samme problem som pessimistene: for lange skjørt. Deres mangel på sexy uniformer blir derimot kompensert av det faktumet at de lager mye lyd. Dessuten kan vi ikke glemme at de er det eneste (og derfor peneste) jentekoret på skolen. Dette sikrer Mojito seg en høyere sexy-faktor enn pessimistene, med de unødvendig høye sokkene.

KKUK

Kanskje den mest tiltrekkende loftsgruppen, ifølge søkertall. Utseende er en forutsetning for å være med, men ikke la deg lure: mye festing og alkohol over lang tid kan gi ytelsesproblemer når det er tid til å prestere. Dette er heldigvis et problem som er eksklusivt forbeholdt kjærestegruppen deres Crackline.

Vaktorgiet

Har du noen gang stirret dypt inn i de nydelige øynene til en vakt fra Vaktorgiet på vei til loftsfest mens de spør deg spørsmålet:

 Hvordan er formen?

Blikkontakt er sexy, det kan bekreftes. Lager av babyolje og strippestang lover godt for en uforglemmelig natt i arresten.

NHHS Cockaine

Så lenge du betaler konsulentfirmaet NHHS Cockaine godt nok, er de med på dine villeste fantasier. De legger ned blod, svette og tårer i oppdragene sine, men har du ikke nok cash i lommen, kan du bare glemme å rulle med dem. Gold-diggers er bare sexy etter stipendet kommer den 15. hver måned.

Femi Forvaltning

En gjeng med fremtidige sugar mommies. Meget sexy. Hvis du sikrer deg en av disse damene, kan du være sikker på en fremtid full av mindreverdighetskomplekser og pisking på loftet.

NHHS Simp Club

Kombinasjonen av konkurranseinnstinkt og bekreftelsesbehov gjør case-løsnings klubben, NHHS Simp Club, til en attraktiv gruppe. De er på sitt mest sexy når de flørter med folk fra MBBitch på Linkedin. Får man ikke internship-muligheter med på kjøpet, er ikke denne gjengen interessert. Har du derimot Ass-snitt, internship fra McDonalds og en power-point mal fra Filefora, vil de underkaste seg deg på sekundet og bli din dedikerte slave. Sexy, om man liker sånt. 

K7 Nudister

Ved hjelp av moviemaker og iMovie, filmer og redigerer K7 nudister de villeste øyeblikkene på NHH. Inkludert, men ikke begrenset til, øko-orgyer på Campus, slosskamper mellom undergrupper og konsert med Tutti Frutti. Selv om gruppen er kjent for å filme sexy eventer, er det en grunn til at de står bak kameraet og ikke foran. K7 Nudister skårer derfor lavt på sexy-skalaen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram