Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Kjellermutanten

De siste ukene har NAAAHHS blitt herjet av en hittil ukjent sykdom. Spekulasjonene rundt sykdommens opprinnelse har vært mange. 

Kjellerviruset. Illustrasjon: (Serenne Vikebø/NHHS Grafisk)
13. april 2022
Sist oppdatert: 13. april 2022

Morgendagens Næringsliv har hørt teorier om at sykdommen skal ha blitt importert fra Budapest av et køllebærende lag, at det er et biologisk våpen utformet av Handelshøyskolen Bie og at det oppstod på et av Hatleberg sine skitne, skitne, skitne kjøkken.

Bulle-Batman har det dog fra sikre kilder at dette viruset har oppstått i NAAAHHS sin helt egen kjeller.

– Vi har sporet det til NAAAHHS sin kjeller. Mer presist til én spesifikk pung i Kjellern, sier helsedirektør Esteban Fakkstad. 

Uskikkelig pung

Fakkstad utdyper overfor Bulle-Batman at dette viruset bærer alle kjennetegn på et pungvirus, og at et smitteutbrudd med NAAAHHS som episenter bare har vært et tidsspørsmål. Han forteller videre om Helsedirektoratet sin ledende teori for hvordan viruset har smittet fra pung til menneske.

– Vi vet at pungshots er en delikatesse blant visse kulturer i NAAAHHS sin lysskye kjeller. Ved inntak av slike shots fra en så uskikkelig pung som denne vil smittefaren være stor.

Bulle-Batman får så høre at Helsedirektoratet har situasjonen noenlunde under kontroll.

– Vi har klart å isolere smitten til NAAAHHS, og har utviklet en vaksine for pungviruset i rekordfart.

Booster-pungshots

Fakkstad presiserer at denne vaksinen ikke er konvensjonell, og at den selvfølgelig må konsumeres direkte fra en pung. Det vil også være behov for booster-pungshots hver sjette måned om en skulle befinne seg i risikosonen.

Lederen for KKU, Mo E. Lester, ønsker ikke å spekulere i hvordan noe slikt har skjedd i Kjellern, men ønsker å berolige Morgendagens Næringsliv sine lesere.

– Vi har kontroll på den gjeldende pungen og har opprettet disiplinærsak. Den vil ikke være å se i Kjellern igjen før FKU. Tidligst.

På spørsmål om han kan utbrodere noe om pungen svarer han avvisende.

– Pungen er såpass profilert blant studentmassen på NAAAHHS at selv beskjedne karakteristikker hadde avslørt dens identitet, sier Lester. 

I tiden fremover er det viktig at alle gutter ved NAAAHHS er nøye med pungspriten.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram