Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: NAAAHHH åpner stripperbibliotek

Norges Aller Aller Aller Høyeste HandelsHøyskole (NAAAHHH) har fått stiv kritikk for å ikke ta studentenes behov på alvor. Ledelsen slår knallhardt tilbake med sitt nye tiltak.

7. november 2023
Sist oppdatert: 7. november 2023

Lørdag var det storslagen åpning av NAAAHHHs helt nye stripperbibliotek. Rød løper, korsang av Stiveru’ og ikke minst en rekke stripperpupper dominerte kvelden. 

– Dette er en gledens dag for alle som elsker strippere! sier en ekstatisk NAAAHHH-rektor Stein-Hard Thrøstersen ved biblioteksåpningen. 

Blant de fremmøtte var prominente gjester som fotballstjerne Erlang BH-land, investor Pepper Storpikken og statsminister Jon-Ass Grrr Større. Til og med Kong Halv-hard og Dronning Sånnderja var til stede for åpningen.

– Riktignok er jeg forkjemper for det gode norske, men slike eksotiske delikatesser kan jeg stille meg bak, humrer Kong Halv-hard mens han slikker tommelen og fortsetter tellingen av sedlene han holder i neven.

Fjerner salplasser

Da NAAAHHH pusset opp biblioteket i gamlebygget for en måned siden, klagde studentene. Langt færre sitteplasser, og ikke minst, ingen stripperpupper slik det ble lovet i promovideoen.

Dette er noe ledelsen har tatt på høyeste alvor. Rektor Thrøstersen har sammen med prorektor Strip Teasevold lagt alt arbeidet med en ny innsidehandlings-bachelor til side. Alt fokus har vært på å utvikle det nye strippebiblioteket slik at skolen kan skryte på seg status som skolen med høyest antall strippestenger i Norge.

– NAAAHHH har et utrolig tett og nært studentmiljø, og mange opplever å falle utenfor. Et par digre mugger er noe hele studentmassen kan samles om og beundre, forteller Teasevold med dollartegn i øynene.

Det nye biblioteket ligger i andre etasje i nybygget. For å sikre tilstrekkelig plass til sedler og strippestanger, er sal 1, 2, 4, 5 og sex lagt ned og flyttet til Bontelabro. Thrøstersen påpeker at han uansett aldri har sett noen jobbe på salene, og at det alltid var ledige plasser der, selv midt i eksamensperioden.

– Etter å ha snakket med representanter fra NAAAHHHS, har vi kommet frem til at Stud.NAAAHHH har for lite benmuskler og for mye babyolje innabords. Et av tiltakene vi innfører for å motvirke det, er å fjerne alle sitteplassene vi finner, sier Thrøstersen. 

Den eminente rektoren skryter hemningsløst av å ha fjernet alle sitteplasser i skolens auditorier, for å øke interaksjonen i forelesninger. Neste mål er å kvitte seg med alle sitteplassene på Venstresidens Vitenskapsuniversitet i Bergen (VVUiB). 

Støtte fra KS-leder

En rekke studenter har uttrykt misnøye med endringene, og har startet ukentlige demonstrasjoner utenfor Høyblokka. Bulle-Batman prøver å huke tak i en student for en k ommentar, men demonstrasjonen avbrytes og alle løper av gårde med en gang vi nærmer oss mengden.

Til slutt finner vi leder for Kosestyret, Dinosaur Uruthirosaurus. Vi tenker oss at studentforeningslederen vil tale studentenes sak, men neida. Uruthirosaurus er kjempepositiv til fjerningen av leseplasser.

– NAAAHHH-studenter sitter for mye og trenger større benmuskler. Tro du meg, Bulle-Batman, vi gjør alt vi kan for at stiffkom skal få så gode løpere som mulig!

– I femten år på rad har løpelaget fra Handelshøyskolen BI-fil knust oss i det tradisjonsrike Bergensbaneløpet. Aldri mer!, brøler Uruthirosaurus.

Et av tiltakene KS har foreslått, er ett års fritt forbruk av strippere til den som har den beste etappetiden i neste års løp. Da tiltaket ble annonsert, steg påmeldingene til guttelaget med over 800 prosent.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram