Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: NAAAHHS legges ned midlertidig

– Men tro du meg Batman, vi danner en ny og enda bedre studentforening i april, når fyllesyken fra UKEN forhåpentligvis har gått over, melder Kjernestyrets leder. 
Sigurd Samdal (i dress) holdt åpnings-sketsjen og gjorde god karakter under revyen. Foto: Fredrig Geving Bedsvaag / Uken
Sigurd Samdal (i dress) holdt åpnings-sketsjen og gjorde god karakter under revyen. Foto: Fredrig Geving Bedsvaag / Uken
Foto: Fredrig Geving Bedsvaag / UKEN
10. mars 2022
Sist oppdatert: 24. mars 2022

– UKEN skal i hvert fall ikke gå med underskudd i år.

Med to år siden kulturfestivalen gikk av stabelen, for så å sette seg tilbake opp på stabelen kun en snau uke senere, er spenningen før UKEN til å ta og føle på i gangene på NAAAHH. Med den rekordhøye “støtteposten” i regnskapet gikk også festivalen i overskudd i 2020, noe som går imot trenden i nyere tid. 

– UKEN kommer til å bli utrolig bra, sier UKEgeneral Herremann (sommerlandi)Bø. 

Batman prøver også å få tak i kommentarer fra en rekke fUKENsjonærer, men alle disse løper vekk med en gang de skjønner at han kommer fra Morgendagens Næringsliv. Etter litt ytterligere graving viser det seg at alle involverte med UKEN har fått beskjed om å reagere på denne måten når de ser media. 

Studentleder på NAAAHH, Stein Saks-Papir, er også høyst involvert i UKEN, og han gleder seg noe vanvittig, faktisk så mye at han velger å ikke løpe når han ser media komme. 

– UKEN skal i hvert fall ikke gå med underskudd i år, med så mange pils jeg skal drikke på etterfestene kan den jo umulig gjøre det, sier han til Batman med et usedvanlig stort UKEglis om munnen. 

– Er det en ting som gjør en mann tørst, så er det jo revy, legger han til stolt. 

Fulgte drømmen

Lederen av fremtidens ledere har siden han var en liten gutt hatt kun et mål foran seg: den store scenen. 

– Revy har alltid vært min store lidenskap, det var derfor jeg startet på NAAAHH, musikk-, dans-, og dramalinjen er jo på et helt annet nivå, nærmest roper studentlederen ut. 

Det begynner å bli tydelig for Batman at Stein Saks-Papir har et større engasjement for revy enn det Batman selv har. 

– Men er revy-aktør og leder av Kjernestyret noe en så lett kan balansere?

– Nei, vi har kommet frem til at det rett og slett ikke er nok med 24 timer i et døgn til å gjøre begge deler, og derfor vil NAAAHHS legges ned med umiddelbar virkning, melder Saks-Papir ekstatisk til Batman. 

Saks-Papir bekrefter likevel at de har store planer for at studentforeningen skal gjøre et comeback i april. 

– Når fyllesyken endelig er over kan vi gå tilbake til å være verdens beste studentforening, avslutter han stolt.  

Skulle telte utenfor UKEteltet

Leder av skolens lacrosse-lag Sekser Hoeman, er en av de som har lite tro på UKEN i år. 

– VI SKULLE FAEN MEG TELTE UTENFOR UKETELTET MED SOFTBALL, MEN SÅ DROPPER DE DET FAEN MEG? DET ER INGEN SJANSE FOR AT UKEN GÅR I PLUSS DENNE GANGEN. 

Lacrosselaget har tatt i bruk kvantumsrabatten på sin faste stjerneadvokat for å saksøke UKEN, de mener at løftene om stemning og gøy ble brutt da UKEteltet ble droppet for andre UKEN på rad. 

Engasjert syvendekullist Preben Von Sjæmpisfylla er helt enig med Hoeman. 

– UKEN kommer til å gå i dundrende underskudd. Igjen har de ignorert mine forslag og ikke bestilt Dom Perignon til kjelleren, sier den skuffede mannen fra Holmenkollen. 

UKEgeneralen svarer på kritikken til Sjæmpisfylla ved å påstå at de har prøvd å emulere prisen til den populære musserende vinen i barene. Igjen rømmer fUKENsjonærene med en gang de ser noe til Batman. 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram