Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Baksiden: Stor økning i kjønnsoperasjoner – Femi Forvaltning pekes ut som hovedårsak

Det siste semesteret har antall studenter som skifter kjønn fra gutt til jente økt kraftig. Det nye favorittbarnet i norsk finansmiljø er den skyldige.

16. oktober 2022
Sist oppdatert: 16. oktober 2022

Aktiviteten innen finans på NAAAHH har skiftet i en feminin retning. Femi Forvaltning, skolens kvinnelige investeringsgruppe, har tatt over alt av finansdager og investeringskurs. Nå ansetter de største meglerhusene utelukkende fra jentegruppen.

Dette har ført til et underlig fenomen på NAAAHH. Det merkes en stor pågang i antall mannlige studenter som vil skifte kjønn til kvinne.

Hvem skifter kjønn?

Som vanlig når Bulle-Batman skal intervjue kandidater, løper alle vekk med en gang de får øye på oss.

Til slutt klarer vi å få tak i en som vil stille til intervju. Tredjekullist Andrea Trang-Gang (tidligere André Lang-Stang) har nylig gjennomført overgangen fra gutt til jente. Hun bekrefter at det økte fokuset på kvinner i finans bidro til valget.

– I dagens samfunn kan man umulig få seg jobb i Investment Banking og Private Equity hvis man har en penis. 

Blødninger viktig

Celine Isabella Von VinSmaking, leder i Femi Forvaltning, forteller at de naturligvis er fornøyde med utviklingen.

–  Vi ser at finansinstitusjonene vil redusere sigarføringen og øke sminkeføringen. Derfor går de nå til de vakre babesene i Femi, i stedet for de gretne gubbene i Børseklubben!

– Det er helt fint for oss at tidligere gutter vil bli med i Femi. Våre eneste krav, for å sikre rettferdighet mellom medlemmene, er jevnlige magesmerter og blødninger en gang i måneden.

Vurderer drastiske tiltak

Leder i Børseklubben, Carl-Frederich Cubancigar deler ikke dette synet. På pen Bærumsdialekt uttrykker han bekymring.

– Dette er ukeegt. Bransjen velger blondinene som ikke kan smaksforskjellen ved forskjellig årgang av Dom Perignon. Det eneste de vet er hvordan man ligger seg til sjefsstillingen.

– Jeg blir snart nødt til å kappe av meg min kjære generalmajor kun for å få en jobb der jeg kan dekke nødvendige utgifter som Patek Philippe og Giorgio Armani.

Stor pågang

På Laus, mannskoret Snubleru’s kjellerlokale, har over 75 gutter gjennomført kjønnsoperasjoner hittil i semesteret. Leder Hans A. Borg forteller om stor pågang.

– Det er helt spinnville tall. Siden Femi tok over som meglerbransjens favoritt har antallet operasjoner fra gutt til jente gått «to the moon».

– Etterpå kommer det en fra LaLegokloss som desperat ønsker sommerinternshippet i Antarctic Securities, og det er bare en måte å få det på!

Borg forklarer at de henter store mengder østrogen fra Xtravaskalvidanse. Overskudds-testosteronet beholder de selv. På heite aftener i kjelleren går det gjerne ned et par doser.

– Jeg kan gjerne vise deg hvordan jeg gjennomfører operasjonen, hvis du vil legge deg ned mens jeg finner høygaffelen!

Bulle-Batman tar beina i nakken og konkluderer dagens reportasje.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram