Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

BREAKING: NAAAHHH har innført tiltak for et bedre studentmiljø


16. august 2018
Sist oppdatert: 16. august 2018

Oppussingen av høyblokken ved NAAAHHH (Norges Alleralleraller Høyeste Handelshøyskole) ble i dag bekreftet fullført. Etter rektoratets ønske er blokken gjort om til ett eneste stort, åpent kontorlandskap.

Ifølge rektor ved NAAAHHH, Øystein Thugersen, er dette foreløpig ett av de eneste tiltakene for å bedre skolemiljøet som er satt til livs blant de utallige tiltakene rektoratet har lovet å gjennomføre. For eksempel planlegges det også å innføre obligatoriske salsatimer i løpet av andre semester, slik at de nye studentene kan føle en nærhet til hverandre, men ha det gøy på samme tid.

– Jeg har en ambisjon om at studentene tar disse timene like seriøst som de tar IKEFL1 (Etikk for Fremtidige Ledere, red.anm.), sier han.

Alle er glade på NAAAHHH

Det nye kontorlandskapet er preget av et stort tre som er plantet i midten. Det når helt opp til taket av høyblokken og brer sine grønne grener over landets fremtidige ledere, som er i ekstase over å endelig kunne bruke inngang B igjen. Dette treet skal representere Yggdrasil, symbolet for det religiøse livssynet studentene ved NAAAHHH følger.

Oppussingsbudsjettet var sånn passe stort.
Oppussingsbudsjettet var sånn passe stort, da mesteparten av pengene måtte gå til å lønne rektoratets overtidsarbeid.

– Jeg synes det er dritkult! sier Marius Hurraformeg, Yggdrasil sin Høvding.

Han ler lykkelig og slynger seg i treet sine grener opp til øverste etasje. Der skal han spise lunsj med rektoratet, og på menyen i dag står middelhavskreps.

Prioriterte ned godværet

Thugersen og prorektor Linda Nøstoppsaken kan fortelle om lange og trettende timer som de har brukt for studentenes velvære. I sommer skinte solen ute i Bergen for første gang siden 1995, og 2018 skulle bli det første året der bergensfuglene ikke emigrerte til Sørlandet. Allikevel satt vårt eminente rektorat inne i feriehusene sine og brukte sure overtidstimer til å ferdigstille det de kaller NAAAHHHs 9 Bud.

– Vi har samarbeidet med studentene, eller egentlig bare med Hurraformeg, slik at Budene kan formes etter deres interesser, sier Nøstoppsaken.

Hun hadde personlig invitert han over til sommerhytten slik at de kunne møtes for å diskutere i hennes nye yacht.

Relativt tilgjengelig

Nå er de 9 Budene ømfintlig risset inn i treets stamme, slik at alle kan lese de der. Skulle man lete på nettet etter Budene, er de nemlig ikke å finne. De 9 Bud lyder slik:

1: Her på NAAAHHH skal du hedre din rektor og din prorektor.

2: Her på NAAAHHH hyller vi utopien.

3: Her på NAAAHHH er det åpent for at faddere finner kjærligheten blant fadderbarna.

4: Her på NAAAHHH er det nulltoleranse for å ekskludere andre, med unntak av de gruppene som bidrar mest til NAAAHHHS.

5: Her på NAAAHHH ønsker vi all debatt velkommen, så lenge rektoratet ikke må forholde seg til det.

6: Her på NAAAHHH er alle like (men noen er likere enn andre).

7: Her på NAAAHHH er det lov å være drita.

8: Her på NAAAHHH skal du ikke følge noen andre Høvdinger enn Hurraformeg.

9: Her på NAAAHHH hetser vi ikke anonymt på Jodel (men dersom du allikevel skulle føle for det er det ingen som stopper deg).

Thugersen og Nøstoppsaken rakk aldri å utarbeide det tiende Budet. Det var ikke rom i budsjettet for mer overtidsarbeid, forklarer de.

(PS: Dette er satire.)

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram