Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Bulle tester drugs: —Følte meg som en gud

Er du lei av å sitte på sal? Trenger du litt livsglede i hverdagen? Frykt ikke, Bulle har prøvd ut de mest attraktive rusmidlene på markedet for å hjelpe deg i å lykkes under studietiden.

Bulle har testet alt fra kokain til ritalin. Foto: (Flickr).
1. april 2023
Sist oppdatert: 1. april 2023

Weed 

3/5

«Denne er en klassiker for en grunn! Jeg valgte i denne anledning edibles. Stoffet oppleves som en varm omfavnelse av en tennisjente etter en fuktig kveld i Kjelleren. Det er som om du plutselig blir den mest filosofiske personen i rommet, men innsiktene dine gir like mye mening som læreboken i BED2. Hvis du trenger en måte å slappe av på, er det grønne bladet din gode venn. Dessverre får den trekk for å øke apetitten betydelig. Jeg håper at andre kroppsdeler enn magen forblir grunnen til at folk kaller meg enorm.»

— BigRoaldickEnergy420

Denne artikkelen er brakt til deg ved hjelp av Snoop Dogg. Foto: (Flickr)

LSD

4/5

«Bli med en tur til eventyrland. Nei, jeg prater ikke om gruppesexfantasiene med vaktkorpset. Syre får selv de kjedeligste undergruppene (*host* studentpolitiskutvalg) til å virke spennende. Vær forberedt på hallusinasjoner, mest sannsynlig så prøver ikke potteplanten din å kommunisere til deg på arabisk at å by 20,000 kroner på internaften er en god idé.»

— BDSMloverVKsimp<3

LSD tok Bulle med til eventyrland. Illustrasjon: (John Tenniel)

Kokain

5/5

«Som sikkert mange andre på denne skolen, er kokain en personlig favoritt. Etter å ha prøvd det, følte jeg meg som en gud. Alle sansene ble forsterket, draget på softballjentene bedre og selvtilliten høy nok til å erobre verden i baris. Livet blir bare en milliard ganger bedre hvis man bare gir litt faen. Jeg har også prøvd den populære Svæveru-druggen eXtravadance-jente, men fikk ikke samme effekt.»

— WannabeAdamfraExit

Ritalin

3/5

«Kanskje det mest brukte stoffet blant studenter, og med god grunn! Denne er virkelig en livredder til eksamensperioden. Den gjør meg like konsentrert som når jeg prøver å få på kondomen til et ons (derfor er det alltid bedre uten, #savetheturtles)».

— AmerikanskFotballSpermbank

Arbeidsplassen min dersom jeg ikke kunne tatt ritalin. Foto: (Patrickroque01)

MDMA

4/5

«MDMA, ectacy og molly, dette drugget har mange kallenavn. Jeg må innrømme at jeg var litt redd for å prøve denne som en person som aldri har testet narkotika før, men jeg ble positivt overrasket! Jeg følte meg mer full av kjærlighet og varmere enn innsiden av en jussjente. Bonuspoeng for å gjøre puling diggere enn vanlig. Minuspoeng for en ekstra hard dag derpå.»

— HøytHårfeste69

Meg etter å ha tatt MDMA. Foto: (Unsplash).

Ketamin

1/5

«Jeg vil være helt ærlig med dere, jeg husker ingenting fra denne opplevelsen. Men etter å ha sett en video av meg selv på fest, bestemte jeg meg for at dette ikke var noe for meg.»

— SympGaMegKlamma

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram