Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Bulle tester påskegodteri: La diabetesen komme!

Med påsken rett rundt hjørnet, har K7 Bulletin tatt på seg oppdraget å teste hva du burde fylle påskeegget med i år. Eller, unnskyld, hva påskeharen skal fylle påskeegget med.
Påskens utvalgte FOTO: Kako Yahiro/NHHS foto
Påskens utvalgte FOTO: Kako Yahiro/NHHS foto
Vinnere og tapere, her er K7 Bulletins test av årets påskegodteri. Foto: Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS)
31. mars 2023
Sist oppdatert: 31. mars 2023

Utvalget består av klassikere man ikke klarer seg uten, men også noen nykommere som kan utfordre de tradisjonsrike produktene.

Sørlandschips med appelsin- & sjokoladesmak

Førstemann ut i testen er Sørlandschips sitt nye tilskudd. I kjent stil har de gått bananas med smakskombinasjonen. Sørlandschips er nok klar over at dette vil være et engangskjøp, spesielt med tanke på at chipsen er limited edition.

Sjokolade + appelsin + potetgull = så dårlig som chips kan bli, bemerker en i panelet.

Dessuten er det verdt å nevne at dette var testens dyreste produkt, og vil trolig ikke toppe listene over «beste investeringer».

Terningkast: 2 

Så dårlig som chips kan bli. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Terry's Chocolate Orange 

Neste produkt ut er britenes (og farmors) favoritt: Appelsinsjokoladen. Dette er en klassiker, som både er gøy å åpne og perfekt å dele. Her får du ingen kunstige smaker, appelsinen skinner gjennom på smak og utseende. 

Terningkast: 5

En virkelig klassiker. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

After-Eight Mini Eggs

Dette produktet førte til splittelser i panelet. Enkelte mente eggene var perfekt til den eldre garde, mens andre synes de ga en horribel ettersmak. Vi syntes det var en spenstig vri på en sjokolade mange holder kjær. Likevel er det verdt å merke seg at fordelingen sjokolade og mint skiller seg fra det originale produktet. Eggene besto av et tykkere lag sjokolade enn vi er vant med, og midten var fylt med myk mint.

Terningkast: 3

Et mislykket forsøk på en vri på en kjær klassiker. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Freia Firkløver med appelsin og havsalt 

Kanskje ikke en etablert påskeklassiker enda, men vi tror denne sjokoladen har kommet for å bli. Panelet beskriver appelsinsmaken som et «perfekt ekstra kick på toppen av den velkjente, men elskede, Freia sjokoladen». Dersom du i år ønsker å bytte ut kvikklunsjen, kan dette være et godt alternativ å stappe i tursekken. 

Terningkast: 5 

Denne er kommet for å bli. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Nidars fylte sjokoladeegg

Testens soleklare vinner! Her var det lite tvil rundt karakteren. Prisen er studentvennlig, så man trenger ikke å tømme stipendet fra Lånekasses for å kose deg med dem. Et ekstra pluss i boken er at pakken inneholder en god mengde med egg.

Kort oppsummert av en i panelet:

Smaker så utrolig godt! Kan godt se for meg å spise to poser på rad, for så å angre rett etterpå.

Terningkast: 6

Testens vinner! Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Påskeskum

Skumnisser i ny drakt? I dette tilfellet er det tydelig at jula varer helt til påske. Panelet var meget splittet, men en kunne uttale følgende:

Jeg har røket på en smell med disse før. Plutselig har man spist ti pakker og helt glemt målet om sommerkroppen. Økonomisk teori med avtakende grensenytte bryter sammen i møtet med dette produktet.

Terningkast: 4

Disse kan få deg til å glemme målet om sommerkroppen. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Drasjerte sjokoladeegg 

Den eneste utfordreren til Nidars sjokoladeegg var Freias drasjerte miniegg. Søte, små, sjokoladefylte egg med et crunchy skall. Dette var Nonstop-påskeedition og her kan man hive nedpå i bøtter og spann frem til posen plutselig er tom (og du må til butikken for å kjøpe en ny).    

Terningkast: 6-

En klar andreplass. Foto: (Kako Yahiro/Foto NHHS).

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram