Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Bulle tester sex-leketøy: – Ikke noe for lesesalen

I anledning av Valentinsdagen fikk åtte heldige Bullister prøve ut åtte mer eller mindre vellykkede fornøyelser fra Sinful.

Bulle har testet diverse sex-leketøy. Foto: (Morderska)
22. februar 2023
Sist oppdatert: 27. februar 2023

2-in-1 Bliss Vibratoregg og Klitorisvibrator

Prislapp: 799 kr

Stjerner: 4 av 5

«Multifunksjonelt og brukervennlig. Gode vibrasjoner fra både egget og klitorisvibratoren (som også fungerer som en fjernkontroll), og lett å styre eggets vibrasjoner med fjernkontrollen. Et minus fra min side er formen og størrelsene på produktene – det opplevdes ikke alltid like lett å få «tak». Men, de gjorde susen. 

Vil de erstatte mine trofaste følgesvenner i nattbordskuffen? Mest sannsynlig ikke, men som showfaktor og et spennende krydder i parforholdet kan den nok anbefales, forutsatt at man har en partner som ikke føler seg truet av leketøy på soverommet ;).»

– Frustrert frue i avstandsforhold

Vibratoregget kan bli en showfaktor i parforholdet. Foto: (Sinful.no)

Amaysin Dobbelt Vaginakulesett

Prislapp: 229 kr

Stjerner: 2 av 5

#TestensTaper

«Leketøyet skiller seg svært fra andre sexleketøy ettersom formålet er å styrke bekkenbunnmuskulaturen, og ikke nødvendigvis føre til seksuell nytelse i øyeblikket leketøyet anvendes. Jeg ville nok ikke satt dette produktet øverst på ønskelisten.

Det er ikke ukomfortabelt å benytte, men heller ikke komfortabelt. Dog kan det være at det med tid fører til et bedre sexliv i form av mer tilfredsstillende orgasmer grunnet sterk bekkenbunnsmuskulatur. Jeg ville nok heller ha brukt pengene på andre substitutt- eller rival-leketøy, eller til og med ikke-substititter, som en god flaske vin.»

– Prøvekanin

Med 2 av 5 stjerner ble vaginakulene testens taper. Foto: Sinful.no

Sinful Sonic Grønn Sugemasturbator

Prislapp: 899 kr 

Stjerner: 4 av 5

«Dette er første gang jeg testet et sexleketøy, så sammenligningsgrunnlaget sto ikke fullt så sterkt. Jeg syns fremdeles det er et kult produkt, og yter over forventning. Det er tre «sugefunksjoner» og tre vibrasjonsfunksjoner, så alt til enhver smak. Samlet sett er det et godt produkt, som produserte bedre resultater enn det jeg hadde forhåpninger om. Det er fremdeles et dyrt produkt og det lager litt lyd. Dette ville jeg anbefalt alle, inkludert studenter.»

– Bullist

Sugemasturbatoren anbefales alle. Foto: Sinful.no.

Womanizer Classic 2 Klitorisstimulator

Prislapp: 1 295 kr

Stjerner: 5 av 5

#TestensDyreste

#TestensVinner

«En uerfaren peppermø, som for første gang får gleden av å teste ut en womanizer. Med lovnader om «orgasmegranti» og et rykte om å ha revolusjonert onani har denne lille maskinen mye å leve opp til. Noe jeg, med hånden på hjertet, kan si at den gjør! Den er lett å bruke og den gjør jobben. Eneste jeg har å utsette er at den lager litt støy – mer enn det jeg forventet. Alt i alt et veldig positivt førsteinntrykk. Tror ikke livet som peppermø blir like dystert som jeg først så for meg.»

– Peppermø

Kanskje er det slik at det dyreste ofte er det beste i sex-leketøy-verden. Foto: Sinful.no.

Sinful Rimming Oppladbar Prostatavibrator 

Prislapp: 699 kr

Stjerner: 4 av 5

«Prostatavibrator er kanskje ikke det første man ønsker seg, men det var en overraskende behagelig opplevelse. For personer som aldri har brukt slike produkter før, kan den oppfattes som stor og dermed vond å føre inn. Alt går i fylla.

Prisen er vel høy og samme effekt kan nok oppnås med billigere produkter. Fjernkontrollen gjør det veldig enkelt å styre produktet, men det burde vært en knapp til å skru av og på produktet på selve fjernkontrollen. Vibrasjonene oppleves som veldig svake. Til denne prisen hadde jeg forventet noe bedre. Man får ikke orgasme av produktet alene, men det hjelper langt på vei. Den lager lyd, så det er ikke noe man bør bruke på lesesalen.»

– Horndog

Prostatavibrator er ikke noe for lesesalen. Foto: Sinful.no.

Amaysin Vibrating Love Fjernstyrt Penisring

Prislapp: 589 kr

Stjerner: 2 av 5

#ForPar

#TestensTaper

«Fin variasjon fra vanlig sex, men funket best under foreplay. Vibrasjonen under penetreringen ble for lite konstant og den gjorde ganske lite for begge to under hovedakten. Den fungerte hovedsakelig som en liten vibrator med for liten dekningsflate, og som ikke kan gi orgasme selv om den blir prøvd spesifikt til det. Vi ville heller investert i en større vibrator.»

– 50 Shades of Pink

Penisringen funket ikke optimalt for test-paret. Foto: Sinful.no.

Sinful Double Fun Oppladbar Rabbitvibrator 

Prislapp: 549 kr

Stjerner: 4 av 5

«Dette var første gang jeg testet en rabbit-vibrator, og jeg ble positivt overrasket. Leketøyet har en passe kraftig motor med mulighet til å veksle styrke, og hvilke deler som skulle vibrere. For prisklassen får man et godt produkt, som er brukervennlig og heller ikke bråker for mye (med andre ord trygt for bruk i kollektivet).

Vibratoren får jobben gjort, men får et lite trekk for at de tre knappene som styrer av/på og styrke/vibrasjoner glir litt inn i hverandre og man kan lett trykke feil.»

– Rabbit Lover <3

En rabbit får jobben gjort. Foto: Sinful.no.

Mr. Membr Intense Masturbator 

Prislapp: 199 kr

Stjerner: 4 av 5

#TestensBilligste

«Jeg har aldri prøvd sex-leketøy før, så jeg ble ganske nysgjerrig da jeg så at produktet het Intense Masturbator. Produktet gir god nytelse, men er faktisk ikke så intenst. Orgasmen som det gir er likevel ganske fin, og det føles i hvert fall mye bedre enn å bare runke.

Man skal smøre rikelig med (vannbasert) glidemiddel når man bruker sex-leketøyet, og det kan føles ganske ubehagelig hvis man ikke smører nok, eller en del blir absorbert inn i huden, noe som kan være ganske irriterende. Alt i alt er det et veldig greit produkt med tanke på prisen, selv om det tar et par forsøk før man lærer å bruke det optimalt.»

– Nybegynner

Mr. Membr gir god nytelse. Foto: Sinful.no.

Takk til Sinful.no for deres sjenerøse bidrag til paneltesten.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram