Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Burlesque inntar Uken


11. mars 2016
Sist oppdatert: 14. mars 2016

Forførende damer, skinnkledde menn og masse attitude. The Box var fylt av sensualitet og kropper, så vidt tildekt av blonder, dusker og lær. Aulaen har neppe sett noe lignende.

The Box er et klubbkonsept i London og New york. Her sies det at de mest utenkelige ting skjer på scenen. Flydd inn fra London kom en blanding av atleter, sirkusgjøglere og burlesquedansere for å skape show i Aulaen.

Selvsikkerheten fikk publikum engasjerte og artistene dominerte publikum. Konfransieren kommuniserte svært bra med publikumet. Hennes forlokkende stemme og humor fanget publikum. “This show is all about the poppa and rompa”. Og pupper og rumper ble det til publikums store begeistring. Enkelte var også så heldig at de fikk nærkontakt med danserne i showet. Danserne gikk ut blant publikum og ga av seg selv. Stemningen i salen var ubetvilelig god.

Enkelte av publikum fikk ekstra nærkontakt, og fikk til og med dratt opp på scenen. Dette representerte noe av det drøyeste delen av underholdningen. Mest fordi det var så uventet å se publikumere bli involvert på en seksualisert måte. Pisking, dasking, ja, you name it, de holdt ikke tilbake. Uken lovte å provosere og sjokkere og her gjorde det det i aller høyeste grad.

Vi fikk ikke bare servert burlesque. The Box hadde også hyret inn en profesjonell selvskader. Dette hadde han holdt på med siden 1993, og det syntes. Han begynte med å blande seg en drink i en bøtte, for så å feste bøtten til leppen med en karabinkrok. Deretter slengte han bøtten rundt. Auu! Det gjør vont å se på, selv om mannen, med det klovneaktige utseende, ikke så ut til å være affektert av smerte over hodet. Publikum sine oppgitt ansikt uttrykte tydelig smerte i det han fortsatte med å stikke seg med nåler, mange nåler. Nålene ble plassert gjennom armen og bevgde de frem og tilbake som en fiolin à la Aleksander Rybak på MGP. Man skulle ikke tro det kunne bli stort verre. Det skulle han dog motbevise i det han i siste del av nummer begynner å ta ut alle nålene fra huden. Han forlot scenen full av blod rennende ut av nålhullene. Det var vanskelig å ikke se bort på i løpet av dette nummeret. Dette var ikke for sarte sjeler.

Showet for øvrig var varierende. Nummeret med pisk var ikke det beste. Piskingen var ikke i takt og kvinnen som håndterte piskene fremsto usikker og lite overbevisende. Politimannen var heller ikke et høydepunkt. Han gikk i bunn og grunn kun rundt på scenen og jokket. Lite givende. Ellers var dansingen bra, særlig den ene burlesquedanseren skilte seg svært positivt ut. Bevegelsene var kontrollert helt ytterst ut i fingerspissen.

Utfordringen for et slikt show er å ikke bare spille på sex men at nummerene bærer preg av kvalitet og klasse. Dette klarte The Box i mange av nummerene, men ikke alle. Det The Box var best på var å få publikum med seg og å skape god stemning i salen. Dette var et anderledes aulashow.

 

Foto: Melissa Rame, UKEN Foto

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram