Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Dag i mørket


24. oktober 2013
Sist oppdatert: 24. oktober 2013
Han er blitt karakterisert som Norges fremste representant for dystopisk sjokkterapi. På hjemmebane er han opptatt av at sønnen skal få lov til å danse ballett.

- For øyeblikket er jeg vel ikke aktuell med en jævla dritt. Sørås løfter blikket, klør seg lett i det svarte skjegget og smiler. - Så jeg er bare her i Bergen for å ha show på Ricks; prøve ut ting som kanskje er morsomt. Noe av det er morsomt, mens rundt 60 prosent er i tidlig utviklingsfase.

Vi er på en av Bergens mindre puber. Sørås takker gledelig ja idet han tilbys en halvliter pils. Han bruker ofte å si at alkoholen er selve grunnen til at han går på jobb hver dag.

Av kritikerne blir han beskrevet som en stand up-komiker av de sjeldne. Han har utallige ganger vist at han hører hjemme på scenen, og imponerer særlig mange med sin evne til å skape humor ut av det han anser som en nærmest hatefull samfunnskritisk holdning.

Les hele portrettet i papirutgaven av K7 Bulletin.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram