Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Halloween: Den store kostymeguiden

Er du en student som prøver å spare noen kroner på Halloween-kostymet i år? Eller kanskje du er ute i siste liten og ikke vet hva du skal kle deg ut som?
Foto: Eva Rinaldi
Foto: Eva Rinaldi
Kanskje du skal gå kledd som Pitbull i år? Foto: Eva Rinaldi
25. oktober 2022
Sist oppdatert: 25. oktober 2022

Uansett så har Bulle samlet opp en rekke mulige kostymer, skreddersydd for alle typer studenter for Halloween-feiringen 2022.

For den som peaket i russetiden

Vi starter sterkt med det første, og kanskje letteste kostymet, nemlig et av medlemmene i den norske musikktrioen Ballinciaga. For under 100-lappen kan man kjøpe seg en rosa balaclava og leve ut drømmen om å være ett av tre medlemmer i den populære gruppen. Slenger man på seg et par dongeribukser og en oversized hettegenser blir man uten tvil gjenkjent som et medlem.

Gjenopplev russetiden som Ballin'. Foto: Privat

For den som vil være basic

Av og til er det enkle ofte det beste. Og det enkle er gjerne engel, djevel, ballerina, catwoman, politi, kanin, pirat, Gatsby og lignende. Det går uten forklaring.

For den som ikke vil være basic

Vil man være ikonisk under årets Halloween-feiring er uten tvil det å kle seg ut som «Fairy Godmother» fra filmen Shrek veien å gå. Med en rød kjole og lesebriller kommer man langt, men man må kombinere dem med vinger og en tryllestav for å nå helt opp, noe som kan kjøpes på de fleste lekebutikker til en billig penge.

Kostymet er modellert av George Washington. Foto: Gilbert Stuart/Clark Art Institute

Alternativt kan man skaffe seg en baldcap fra den lokale kostymeforhandleren og være Mr. Worldwide. For å spare penger kan det være aktuelt å barbere hodet, da får man også privilegiet av å se ut som Pitbull på en daglig basis.

For den som har flere venner

Har du kanskje en dirndl liggende i skapet etter årets oktoberfest? Da er det flere muligheter du kan gå for å resirkulere drakten. Er man en god gruppe kan man bruke muligheten til å kle seg ut som gjengen i Trollmannen fra Oz. Med løve, fugleskremsel, blikkmann, den gode fe, heks og hovedkarakteren Dorothy kan man gjenskape de klassiske filmkarakterene fra 1939.

Dette kan bli gjengen på fest. Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Er du del av en trio er det også mulig å resirkulere dirndl til et lille-rødhette-kostyme, med ulven og bestemor som eventuelle støttespillere.

For den som bare har én venn

Dere har kanskje ikke tilstrekkelige sosiale antenner til å skape nok venner til et gruppekostyme, men dere kan fortsatt stille sterkt på årets feiring. Med svart dress og en oppblåsbar Alien, kombinert med svarte solbriller, kan duoen deres møte opp til klubben i skikkelig «Men in Black»-stil.

Bekjemp romvesener akkurat som Agent J og Agent K. Foto: Stephen Leonardi

For de som er i et forhold og må gni det inn på alle andre

Man har klassikere som Danny og Sandy, jokeren og Harley Quinn, og Wendy og Peter Pan, alle like klissete som den neste. Det skal være sagt at siden spillefilmen med Margot Robbie og Ryan Gosling er under utvikling, hadde det vært en skam å ikke gripe sjansen i år til å kle seg ut som Barbie og Ken. For Barbie kreves det et helrosa antrekk og blondt hår (eventuelt en blond parykk hvis du er blant mindretallet på skolen som ikke har det fra før). For Ken trenger man en skjorte og et silkesjal rund halsen og vipps er du klar.

Det naturlige valget for kostyme for kjærestepar i år. Foto: Mark Lennihan, AP, NTB scanpix

For den som virkelig vil skape frykt med kostymet sitt

Ta på deg en refleksvest og opptre som studentenes største mareritt innad kollektivtransporten, det finnes nemlig ingenting skumlere enn en billettkontrollør uten å ha kjøpt billett.

Bulles personlige favoritt

Batman.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram