Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Hils på NHHs nye Snapchat-koordinator

Ut ifra handelshøyskolens sammensatte studentmasse har det trådt frem en ny talsperson; Nathaniel Joshua Karunairasah – NHHs nye Snapchat-koordinator.
Nathaniel Joshua Karunairasah. Foto: NHHS Foto, Anton Vu
12. april 2021
Sist oppdatert: 19. mars 2022


Nathaniel «Natti» Joshua Karunairasah

 

Alder: 22 år, 3. kull

Hjemsted: Loddefjord

CV NHHS: NHHI Stallfyll, Grafisk NHHS og NHHS Backline Music

Aktuell: NHHs nye Snapchat-koordinator


NHHs snapchatkonto har fått ny koordinator. Vi i Bulle har tatt en prat med Nathaniel for å høre om hvordan han opplever dette arbeidet.

Sent februar, ved en seremoni delt gjennom Snapchat, gav den tidligere koordinatoren Stine Stolpestad stafettpinnen over til Nathaniel. For Nathaniel har denne overgangen vært preget av noe nerver.

– Jeg var nervøs for å ta over, fordi jeg vet at hun har fått god respons og at folk digget det hun gjorde. Syns det ellers har gått greit, forteller han.

Da Nathaniel tok over brukerkontoen hadde den rundt 3 000 – 4 000 abonnementer. Mengden seere varierer, et tall Nathaniel var noe usikker på.

– Jeg har ingen tallfestet mål, mer generelt, ønsker jeg å skape god stemning og lage engasjement gjennom det jeg legger ut.

Videre forteller han:

– Jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra folk har tatt meg imot. Jeg hadde forventet mer blandede reaksjoner; at noen hadde digget det mens noen ikke syntes det var så gøy.

Et kreativt utløp

Det er gjennom Snapchat-kontoen studentene kommer i kontakt med Nathaniel. Der har vi blant annet sett han shotte et egg, noen munnfuller sylteagurkvann og en blanding av tilfeldige drikkevarer fra kjøleskapet.

– Er arbeidet oppe for kreative innspill og egne påfunn?

– Både og. Det kommer litt an på hva som skal legges ut og hvilken sammenheng det har. Nå har jeg bare hatt denne jobben i cirka tre til fire uker, så det er litt tidlig å si så mye om dette. Frem til nå har jeg fått ulike oppdrag der jeg skal promotere eller legge ut noe med ganske frie tøyler.

Arbeidet strekker seg utenfor det seerne får et innblikk i.

–  Det er en del administrative oppgaver. For eksempel, så er det jeg som har ansvar for hele kontoen. Dersom andre grupper i NHHS ønsker å låne den er det jeg som må ta et valg om det passer seg for kanalen og om det er plass og tid for å legge ut noe. Jeg prøver å finne en balanse mellom utlån, innhold og pauser.

Det var dette arbeidet som talte til ham da han så stillingsannonsen.

– Jeg liker å underholde og lage “content” sånn generelt – så jobben var sånn sett midt i blinken for meg.

  Så håper jeg folk vil være tålmodige med meg

Mot slutten av intervjuet kan Nathaniel røpe planer om å skape innhold som kan bidra til stemning og skape et positivt inntrykk av NHH og NHHS for både studenter og de som følger med utenfor skolen.

–  Jeg ønsker å si tusen takk for all den gode responsen jeg har fått – syns det er veldig kjekt. Og så håper jeg at folk vil være tålmodige med meg de gangene det kommer dårlig innhold, for i løpet av året kommer det sikkert noe dårlig og, avslutter han med et smil om munnen. 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram