Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Hvordan jeg ble forelsket i Ary


29. februar 2016
Sist oppdatert: 14. mars 2016

På konserten der de fleste kom for å se Carl Louis, var det Ary som skinte i lyset.

Fredag  26. februar spilte Carl Louis og Ary UKEN 2016 sin første konsert. Det må ha vært en tøff uke for publikum, som virket slitne. Til å begynne med så det ut til at aulaen ikke ville fylles helt opp, men da Ary snek seg inn på scenen, ble stemningen plutselig god.

Med sitt unike nærvær stjal hun hele publikums oppmerksomhet, for deretter å stjele showet. Fokuset flyttet seg under konserten fra den relativt kjente Carl Louis til Ary, et nytt navn for mange. Ary viste seg å være en særdeles god liveartist.

I rampelyset sto den unge pene og litt mystiske kvinnelige vokalisten som, i takt til den relativt rolige elektromusikken, krommet seg på scenen som en fusjon av Lana del Rey og Alice Glass (fra Crystal Castles). Ary trollbandt publikum, og det ble vanskelig å få fokuset vekk fra den magiske stemningen hun laget med Carl Louis.

Da Ary forlot scenen omtrent midtveis i konserten, kunne man nesten høre et kollektivt sukk fra publikum. Alene slet Carl Louis med å holde entusiasmen oppe. Heller ikke da enda en vokalist gjestet Aulascenen, en skjeggete Pav kledd i hvit lin fra topp til tå, kom stemningen på samme nivå som første del av konserten.

Et godt forsøk på å få stemningen tilbake ble gjort med en tilbakekomst av Ary. Her ble det tydelig for alle hvem som var kveldens favoritt hos publikum. Mens Carl Louis var gjennomsnittlig som liveartist, utmerket Ary seg med sin scenepersonlighet.

Alt i alt var konserten interessant og atmosfæren i aulaen var i det store og hele bra. Høydepunktet var da Carl Louis med Ary spilte «Human Again». Ellers ble musikken til tider for eksperimentell, og stemningen falt av ved de mer avanserte elektro-house-musikk delene. Under visse deler slet mange derfor med å danse til musikken, noe som la en demper på opplevelsen.

Terningkast 4

 
Foto: Valentine Laffin, UKEN Foto

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram