Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Hvordan overleve valentines som singel 

Hvis du er like singel som Bulles to journalister, kan Valentinsdagen være en smertefull dag. Derfor er det viktig å finne på noe, som kan distrahere fra det synkende hullet i hjertet.
Foto: Public Domain
Foto: Public Domain
Foto: Unsplash
14. februar 2024
Sist oppdatert: 14. februar 2024

Galentines 

Selv om du er singel, betyr ikke det at du må være alene på Valentines. Inviter vennegjengen og lag noe digg mat, eller kanskje noen friske drinker? Ta gjerne inspirasjon fra typiske Valentines-tradisjoner, og skjem hverandre bort med sjokolade og blomster. Er dere i et ekstra gavmildt humør, kan dere ta inspirasjon fra konseptet «Secret Santa» og ha en liten gaverunde. Her er det bare fantasien som setter grenser (i motsetning til hva Bergens dating-pool gjør). 

Praktiser litt self love 

Hvis du helst vil være helt alene på alle hjerters dag, isolert fra all kliss-klass, kan en self-care kveld være å anbefale. Fyll opp badekaret med bobler og badesalt, sett på favorittmusikken din og finn frem stearinlys og ansiktsmasker. Å lære å trives i eget selskap, er kanskje en av de viktigste egenskapene man får som singel, så hvorfor ikke starte på Valentinsdagen? 

Svett ut følelsene 

Innimellom kan singeltilværelsen bringe med seg blandede følelser. Om det er en dag hvor disse følelsene virkelig begynner å boble under overflater, så er det kanskje Valentinsdagen. En tur på ditt nærmeste treningssenter, kan kanskje være løsningen. Ta på deg joggeskoene og løp av deg frustrasjonen på tredemølla, eller få ut aggresjonen mot eksen i en boksetime. Selv om kjærlighetslivet ditt er dødt, trenger tross alt ikke formen å være det. 

Ta en trip ned memory lane 

Naturligvis kan dette gjøres uavhengig av om det er Valentinsdag eller ikke, men det er trolig dagen det er morsomst å kartlegge følelsene sine. Hvor i livet er jeg nå, og hvor mye skjer egentlig på et år? Skriv alt ned, og åpne om et år. Manifestering har vært veldig i vinden i det siste, og kanskje dette blir året amors pil treffer blinkskudd. 

La deg selv være trist 

Valentinsdagen er kanskje den dagen i året det er lettest å merke hvor singel du faktisk er. Takket være kapitalismen og det kommersielle rundt dagen, ser man tilsynelatende hjerter, par og roser overalt. Som singel og følsom, er det da hundre prosent innenfor å la seg kjenne på følelsene, og gå i full selvterapi-modus. Rett og slett ta eierskap over følelsene sine. Sett på comfort-filmen (Titanic scorer høyt her), ta med dynen ned i stuen og bestill take-away. Åpne hjertet, sinnet og tårekanalene, og husk - det er bare én dag i året. Som Daniel i Love Actually sier, «We need Kate and we need Leo. And we need them now». 

Ikke gå tilbake til eksen

Just don’t.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram