Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

– Ikke grin så mye, Bulle!


25. mars 2017
Sist oppdatert: 25. mars 2017

Vaktbikkja vår river studentforeningen i fillebiter. Noen må kjempe imot. Jeg sier som Julius Cæsar ved elven Rubicon: Terningen. Er. Kastet.

For omtrent ett år siden stod jeg på studentforeningens foreningsmøte for å kjempe for K7 Bulletins uavhengighet.

Til tross for et like sviende nederlag likt det Donald Trump opplevde nå nylig, gledet det meg stort å se at studentforeningen tok til fornuften og ga K7 Bulletin muligheten til å befri seg fra studentforeningens lenker. Vaktbikkja slapp endelig fri. Lenkene var borte.

Nå virker det som om bikkja er i ferd med å stikke av og attpåtil spise opp halsbåndet på veien.

For noen utgaver siden bestemte K7 Bulletin seg for å angi både studentforeningen og Ringnes for et potensielt brudd på alkoholloven. Kjære Bullister, hvor er lojaliteten hen? Kunne ikke dette bare forblitt en sak vi feide under teppet og danset videre som om ingenting hadde skjedd?

Dette var jo en gave fra Ringnes, vår nye drikkesponsor. Ikke nok med at man avdekker lovbrudd og sladrer til verden om det, men i tillegg måtte man selvsagt trekke et potensielt godt sponsorforhold ned i søla.

Vi må holde sammen

Studentforeningen på NHH er uten tvil blant Norges beste. Her kan alle fritt få utfolde seg slik de vil, starte opp grupper på eget initiativ og rett og slett leve livet.

Jeg vil strekke meg så langt å si at NHHS former NHH og studentkulturen. Dette er utelukkende positivt. Dersom vi holder sammen står vi også sterkere.

Slik kan vi utvikle oss til å bli en gigant; en studentforening av internasjonale proporsjoner. Vi arrangerer enorme kulturfestivaler, fantastiske studentidrettsfestivaler og konferanser sammen.

Derfor syns jeg det er vondt å se at en institusjon som K7 Bulletin forsøker seg på systemkritikk når hverken NHH-studenter eller studentforeningen er tjent med det. K7 Bulletin er ikke bare en vaktbikkje som bjeffer.

Den biter og lager sår som gror utrolig sakte.

Full tieplikt

I det siste har det også versert en del rykter på Jodel. Undertegnede befinner seg utenfor norske landegrenser, men jeg får likevel med meg det som skjer i Bergen.

Jeg har én beskjed å gi til NHH-studenter: Dersom Bulle ringer dere for en kommentar, så må dere for ALL del ikke ta telefonen. Ikke si et pip. Det er mye bedre med hemmelighold, for Bulle kan ikke skrive noe basert på rykter. Ikke et knyst, hører dere?

K7 Bulletin har et Excel-ark med mulige kilder hvor de vurderer hvor gode kildene er fra A til F. I dette faget er det ok å stryke.

Så til dere i K7 Bulletin: Skam dere. Akkurat nå burde dere skifte navn til K7 Bølletin. Eller bare Forræderne.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram