Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Auksjonsuken: Jentelag med knusende innsamlingsseier

Hvert år i september samler NHH AID inn penger til Malawi i forbindelse med Aksjonsuken. Idrettslagene i NHHI har til vane å samle inn store summer, men i år tok ett lag fullstendig storeslem på de andre.
Aksjonsuken trekker alltid mange NHH-ere. Foto: Foto NHHS
Aksjonsuken trekker alltid mange NHH-ere. Foto: Foto NHHS
Aksjonsuken trekker alltid mange NHH-ere. Foto: Foto NHHS
23. september 2023
Sist oppdatert: 23. september 2023

Etter en hel uke med alt fra drag-bingo og kanonballturnering, til bistandsløpet og ballongslipp, rundes uken av med den ettertraktede Internaften lørdag kveld. Her må en ha opsjon for å være med, noe idrettslag kan sikre ved å være øverst på listen over laginnsamling.

Ved midnatt fredag var det klart at NHHI Futsaljenter traff fullstendig innertier på innsamlingen. Jentene samlet inn totalt 146.000 kroner, noe som er en soleklar ny NHH AID-rekord. På sine Instagram-sider takker jentene Skagen-fondene for et stort bidrag.

Vi må nesten 100.000 kroner ned for å finne andreplassen, som i år gikk til Oktagon. Rolaget samlet inn like under 53.000 kroner. Det beste guttelaget, Baseball, havnet på tredjeplass med nesten 46.000 kroner innsamlet.

Vinnerlaget kan med det cashe inn 20 opsjoner, mens andre- og tredjeplass sikrer seg med henholdsvis 15 og 10 opsjoner.

Totalt innsamlet beløp er på 419.000 kroner, noe som hittil er en halvering fra fjorårets innsamlede beløp på rundt millionen. Men dette er før kveldens internaften, som har til vane å samle store beløp fra pengesterke individer og idrettslag.

Watch this space.

Liste over de som har samlet inn mest så langt i år
Diagrammet viser de beste bidragsytere under Aksjonsuken til NHH AID i 2023

Kilde: https://www.spleis.no/nhhaid

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram