Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

NHH-internett nede

Frustrerte studenter rapporterer om at Eduroam, NHH-studentenes foretrukne nettverk, er nede.

Det går i dinosaurspill på NHH torsdag. Foto: skjermdump
19. oktober 2023
Sist oppdatert: 19. oktober 2023

Studenter som tilbringer torsdag ettermiddag på sal, må benytte tiden til å snakke med sidemannen eller spille dinosaurspill. Nettverket Eduroam, som benyttes av høyskoler og universiteter verden over, er nemlig nede for telling.

– Det er Eduroam-nettverket som er nede. Alle andre nettverk virker, inkludert gjestenettverket. Feilen er identifisert og det jobbes med utbedring, sier Geir Mikalsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt ved NHH.

– Det er litt usikkert når Eduroam er oppe igjen, men utfra erfaring pleier dette å skje etter relativt kort tid, forklarer Mikalsen.

Han anbefaler studentene som er rammet, om å benytte seg av de andre nettverksløsningene NHH tilbyr. Eduroam er brukt av alle landets utdanningssteder, men de fleste har også egne alternativer til internettjenester.

– Jeg kan trygt anbefale studentene å bruke andre nettverk enn Eduroam. Det er helt trygt og svært driftsikkert, sier Mikalsen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram