Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Per Fugelli i portrettet


Siste reise: Årets vinner av Fritt Ords pris, Per Fugelli, snakker ut om Jesus, døden og velferdsstatens fremtid i siste utgave av K7-magasinet.

 
– Som doktor er jeg opptatt av prognoser. Det at jeg får priser nå er en dårlig prognose. Det drypper priser på meg fordi jeg skal dø. Før fikk jeg bare kjeft.

Kreftsyke Per Fugelli har blitt snakkis på nyåret. Troféhylla har vokst seg stor, og han fikk siste ordet i 2012 som vinner av «Parasite Motel». Da kritiserte han Thomas Seltzers panel i trygdekontoret for å tegne et urealistisk og pessimistisk bilde av fremtiden. Selv er han ved godt mot.

Lys fremtid
– Vi har sett en formidabel fremgang hva gjelder moral og verdier i den norske flokken, slår sosialmedisineren fast. Han kommer til å forlate oss i god tro på at vi er på vei i riktig retning.

I portrettintervjuet kan du lese om Fugellis tanker rundt alt fra sosialdemokratiets fremtid og Jesus humanistiske visjon, til profittmaksimerende økonomer og networking.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram