Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Sex & samliv #6


3. april 2014
Sist oppdatert: 6. mai 2014

Jeg har lenge vært et selvutnevnt og nokså trofast medlem av sølibatklubben for
eks-tøser på NHH. Klubben for oss som for tiden avstår fra seksuell idrett, fordi klamydia fikk vi nok av på attenårsturen til Kos. (Dere som fikk det i kjelleren på NHH er også hjertelig velkomne til å delta).

Et liv uten sex er et liv uten mening, sier du kanskje da? Det er nok derfor ikke tilfeldig at kondomeriet.no og pornhub.com kommer opp som to av mine mest besøkte sider når jeg åpner nye faner.

Ja, for nettet byr på så mangt for oss skaptøser i sølibat. Jeg var faktisk nylig innom for å sjekke de heteste it-produktene. Som en fjortis-jente holder seg oppdaterte på it-veskene gjennom andreabadendyck.blogg.no, er jeg kontinuerlig innom visse andre nettsider for å sjekke det siste nye på vibratorfronten.

Som den etterhvert rutinerte vibratorshopperen jeg har blitt, er det få ting som overrasker. Oppslukt ble jeg derfor av å støte på et produkt med en rar form jeg ikke hadde kjennskap til: den splitter nye Wi-vibe Generation 4! Jeg må innrømme at spenningen i kroppen min sikkert var på linje med en 14 år gammel pubertal gutts idet den digge nabodamen kler seg toppløs i vinduet uten gardiner. Jeg ble faktisk bare mer og mer ivrig da jeg skumleste siden. Ord som «uforglemmelig», «farlig godt», «stimuli», «klitoris» i én og samme setning, gjorde at «buy-now»-knappen raskt ble klikket på. For godt til å være sant!

Trodde jeg. Med stor skrift lenger nede på siden stod det imidlertid: «brukes av par». Ivrigheten dalte raskt. Hadde jeg ikke sett nok Paradise Hotel til å bli lei av ideen om at ALT må gjøres i par, så ble jeg det i hvert fall nå. Er ikke hele poenget med en vibrator at oss single, ensomme og forlatte, (eller bare oss som prøver å avstå kjønnssykdommene i Kjelleren) skal få noe å glede seg over? Hvor skal det ende når ikke engang en liksompenis kan brukes uten en penis?

Men jeg har vel ikke annet valg enn å innse samfunnets harde realiteter, og tar utfordringen om å finne en å bruke vibratoren sammen med, på strak arm. I disse dager hvor nettdating er så trendy, hadde det kanskje ikke vært så dumt å kastet seg på bølgen med et nytt konsept: «vibratorvenn.no». Jeg vil være den første til å legge inn en kontaktannonse. Ber samtidig frivillige om å melde seg snarest, ettersom pakken er bestilt og på vei med DHL Express.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram