Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Tett på Henny Marie Fløystad


17. februar 2014
Sist oppdatert: 17. februar 2014
Hennie Marie Fløystad er kjernestyrets partyløve. Men på nachspiel er hun mest opptatt av å raide kjøleskap for Q-melk.

 

– Du er bondejente, og vi har hørt en del rykter. Hva skjedde egentlig på låven?

– Vi hadde en litt gal vær, veldig aggressiv. En dag jeg gikk inn, visste jeg ikke at den var der. Så da ble jeg tatt bakfra.

– Eh, «tatt»?

Den skubbet meg hardt inntil veggen. Jeg ble stanget og fikk blåmerker. Og nei, ikke trekk forhastede konklusjoner – jeg er fra bibelbeltet på Sørlandet, så vi bruker litt andre ord, skjønner du!

– À propos gamle sauer, hva blir strategien hvis du ikke får viljen din i høyblokken?

– Avliving på stedet! Nei, fra spøk til revolver, vi senterpartister er hestehandlere av yrke og kjente for å få selv umulige kompromisser til å gå i vår favør. Men der SP tenker på bøndene, vil jeg selvfølgelig kjempe for studentene.

– Du er eldst og omtales som «bestemor» i kjernestyret. Likevel er det deg vi har sett holde lengst ut på fest?

– Jeg er jo bare 24, så noe bestemorstempel vil jeg ikke ha på meg! Det er sikkert fordi jeg er veldig ansvarlig og ordner opp. Observasjonen deres er forøvrig riktig – jeg pleier ikke legge meg før i syv-åtte-tiden dagen etter, og det er etter en helt vanlig kveld.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra flere nachspielverter at melkekartongen på mystisk vis er tom dagen etter. Hva er det som skjer?

– Vel, det er nok senterpartisten som er ute igjen. Jeg er fra en gård som produserer Tine Melk. Hvis jeg finner Q-melk på et nachspiel, så tømmer jeg den alltid ut i vasken. For meg er dette et spørsmål om prinsipper.

– Hvordan havnet du på NHH?

Jeg begynte faktisk på jusen og NHH samtidig, og tenkte jeg skulle kombinere studiene. Men så engasjerte jeg meg i studentforeningen, og da ble jeg helt forelsket. Menneskene, miljøet og den unike innsatsviljen var helt ulik noe jeg hadde opplevd tidligere. Så det var det ha det bra til jusen!

– Din forgjenger er en Pikenes Jens, men hevder at du har hatt en større geografisk bredde når det gjelder rom på NHH-bygget besøkt om natten.

– Vel, det sier vel mer om ham enn meg! Jeg er kanskje litt på kanten når det gjelder vitser og sånt, men når det gjelder studentforeningen, blander jeg aldri arbeid og nytelse på noen annen måte enn at jeg nyter arbeidet. Be ham merke seg det!

Fløystad stiller seg opp og vifter med geværet, som hun plukket med seg fra et kjellerrom. Etter intervjuet blir våpenet konfiskert, fordi det kan skade folk.

Fem kjappe:

Plan B: NHH er plan B. Jeg skulle jo bli advokat.
Estimert IQ: Høyere enn Britney, lavere enn Einstein.
Beskriv deg selv som et dyr: Dverghamster. Liten, søt og kresen.
Beste NHHS-fest: Internaften ‘10v

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram