Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Tett på Matteo Ghini


11. februar 2014
Sist oppdatert: 11. februar 2014
Med skjegg, Arendalspils og hornmusikk skal verden vinnes. Vi traff Matteo Ghini.


– Fett å være et fjes?
– Jeg er ikke sikker på om det er en suksess. Jeg har aldri tenkt på meg selv som et kjent fjes i NHHS.

– Du er jo fra Arendal, derfor Arendalsøl? (Journalisten ble høflig tilbudt en idet han kom inn døren og takket ja.)
– Jeg er jo Arendalitt, og da jeg var baransvarlig gjorde Arendalspilsen sitt skikkelig inntog i barskapet. Jeg liker godt variasjon. Når man drikker mye går man fort lei, som etter dagens sjette kasse Hansapils. Jeg er en forkjemper for den store variasjonen, til fordel for Hansapilsen, som smaker det samme varm, varm pluss, festtemperert eller kald. Det er forresten både det beste og verste med Hansapilsen.

– Hvordan var det å komme fra bibelbeltet til syndens høyblokk?
– Det var kanskje å ta litt hardt i, men det skjer jo mye synd her. Jeg har jo klart meg helt ok, litt alkoholisme har det jo blitt.

– En konsekvens av høyere utdanning?
– Det er ingen segmenter i samfunnet med like stor grad av fungerende alkoholisme som blant studenter.

– Oppskriften på å bli morgensdagens leder?
– I direksjonsmusikken har man lenge spurt seg selv om man blir økonom av å drikke øl og spille hornmusikk, og all empiri tilsier at det blir man.

– Hvordan fant du ut at hornmusikk og striper var din greie?
– Hornmusikk har jeg drevet med en tolv års tid før jeg begynte her, men kanskje i et litt mer nørdete format. Stripene gjorde sitt inntog da jeg begynte her. Det skyldes kanskje at man blir tykkere og tykkere dess mer en drikker. Da gjør det ingenting at man har noen slankende striper.

– Hvordan lurte du deg med i Dir.mus?
– Det må være min tyngde innenfor konsum, både fysisk og psykisk. Jeg er konsumets konge. Jeg følte jeg gjorde tidenes dårligste intervju, men jeg passet vel inn. De var vel i markedet for en halvtykk tubaist.

– Et siste spørsmål, Matteo, hvor kommer du fra og hvor skal du hen?
– Jeg kommer fra det store intet, verdens navlelo Arendal. Håpet er å komme til et sted som ikke er Arendal. Mer enn det er litt er vanskelig. Da jeg var liten hadde jeg en liten guttedrøm om å dra til CERN å drive med fysikk. Jeg håper det finnes en nisje i avdankede tubaspillende økonomer der nede. Jeg har en følelse av at tubasegmentet er underrepresentert.

CV i NHHS:

Medlem PU
Nestleder Fagutvalget
Revy lyd UKEN 14
UKENtrepenør 12
Direksjonsmusikken
FKU
Generelt drankeri

Fem kjappe:

IQ: Lavere enn snittet
Dyr: Dovendyr
Verste sang på vors: Alt som spilles to ganger
Beste fest på NHH: Klarer ikke velge mellom lørdag siv.øk.-helgen og Grande Finale
Mental alder: Énsifret

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram