Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Tett på med Martin Schütt


16. april 2013
Sist oppdatert: 16. april 2013
Det blir sagt at Martin Schütt har snudd NHH på hodet i løpet av sine fem aktive år ved høyskolen. Hva mener han selv om sin tid her, og hva er hans planer for fremtiden?


Nå som du er ferdig i NHHS og på NHH, hva er planen videre, Martin?
Jeg skal selvfølgelig få med meg min siste fadderuke i august, jeg elsker jo fadderuken! Deretter skal jeg ut å reise med en kompis i et halvt år. Jeg håper at jeg på denne reisen finner meg selv, men hvis det mot formodning ikke skulle skje begynner jeg å jobbe i januar.

Bergen Challenge, som du var med å starte i 2011, er jo en stor bragd å ha med seg fra NHH-tiden. Hvor kom inspirasjonen fra, og har du noen drømmer for BC i fremtiden?
Det startet med at jeg og en kompis var på studentlekene i Trondheim. Det synes vi var helt ok, men tenkte at vi kunne få til noe enda bedre i Bergen. Hvis en gjeng halvgode kommende sivilingeniører kan, så kan hvert fall vi. Og det har jo gått kjempebra. Jeg drømmer om at BC skal bli det største idrettsarrangementet i Norge - det lover foreløpig bra!

Som årets leder for ASAP opplevde du at det ble litt styr rundt en viss internettside på BI’s bekostning. Hva ville stått på typiskMartin.COM?
Vanskelig spørsmål. Hvis gutta skulle laget den ville den nok enten videresende til www.string-emil.de eller så hadde det vært en mindre heldig bildecollage med tilhørende filmer fra noen nachspiel.

Noen av dine venner vil påstå at du har lite respekt for intimgrenser. Har du en indre nudist?
Jeg synes ingen skal være flau over kroppen sin. Det er ingen ting som er så vakkert som å sitte naken sammen med noen andre gutter og drikke pils. Og det at jeg ikke har noen intimgrenser stiller jeg meg ellers helt uforstående til.

Når vi først er inne på nakenhet. Du har hatt mye moro på KKU-arrangementer, men det går rykter om at det toppet seg på julebordet i 2012, og at det bokstavelig talt ble grisefett?
Hva svarer man på det spørsmålet her? Det var et hyggelig julebord med fine taler og god mat. Dagen derpå ble jeg stående å vaske og skrubbe gulvet i åtte timer før jeg måtte rett på julebord med ASAP. Beklager, Josefine og Saliba!

Nakenhet, ASAP, KKU og Bergen Challenge er altså ting du er kjent for ved høyskolen. Hvis vi skal oppsummere NHHS-tiden din, hva er det du ønsker å bli husket for?
Tiden i NHHS har vært fantastisk og jeg vil i hvert fall huske at jeg i dag er kjempetakknemlig for å ha blitt kjent med så mange herlige mennesker. Så får jeg bare håpe at andre synes det samme om meg. Ellers er jo Bergen Challenge noe som har betydd spesielt mye for meg, og har vært en stor del av mitt NHHS-liv. Håper barna mine stiller BC-styret!

CV - NHHS:
Grunnlegger Bergen Challenge
ASAP-leder 2013
Granvin Hooligans
ASAP-materialansvarlig 2012
ASAP 2010, 2011
UKEN10, UKEN12
Symp09, Symp11, Symp13
StartNHH-nestleder 2010
KKU 2010 - pt

Seks kjappe:
Estimert IQ:
– Støttemedlem i Mensa.
Beskriv deg selv som et dyr:
– Ape.
Plan B:
– Nave med alle kompisene mine fra BI.
Din mentale alder:
– Cirka 10. Du er ikke voksen før du innrømmer at du er barnslig.
Hatsang på vors:
– Ai Se Eu Te Pego, den drittsangen.
Beste NHHS fest?
– BBL på Granvin hvert år! Der har de egen nakenhems.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram