Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Alle skal jukse på eksamen: slik gjør de det


2. mai 2020
Sist oppdatert: 2. mai 2020

Batman har avdekket hvordan de ulike NAAAHH-profilene forbereder seg på strategisk juks under digital koronaeksamen.

Hjemmeeksamen nærmer seg med stormskritt på Norges Aller, Aller, Aller Høyeste Handelshøyskole (NAAAHH). Det har vært mye skriverier og rabalder om hva som kom til å bli utfallet av hjemmeeksamen.

Huawei får hjelp fra Kina

Tidligere NAAAHHS-diktator Marius Huawei Mobile Inc. forteller til Bulle-Batman at han bruker sin vanlige metode for å jukse på eksamen.

Ifølge ham sendes alt Huawei får opp på maskinen direkte til sentrale kinesiske styresmakter for inspeksjon. Det gjør at han raskt får beskjed om hvordan han skal gå frem fra Kinas Kommunistparti.

–  我告诉你,习近平擅长寻找期权价格,蝙蝠侠, sier Huawei.

it.gruppen utvikler AI som løser eksamen

Mens Huawei bruker rimelig kinesisk arbeidskraft for å knekke eksamensoppgaver, tar it.gruppen i bruk maskinlæring og robotisering for å jukse til det maksimale. Leder i it.gruppen Eirik Statsgjeldsnes forteller at de nå skal lansere betaversjonen av sin nye programvare internt i gruppen.

– Vi har nettopp ferdigstilt babyversjonen av programvaren «thug.lyfe». Thug.lyfe vil kunne løse én deloppgave per sekund og ha en feilmargin på under fem prosent, sier Statsgjeldsnes fornøyd.

– Det er bare ett problem, sier it.gruppe-lederen:

Programvaren klarer ikke å finne noen logiske svar i SOL-fagene.

– Når vi tester thug.lyfe på SOL-fagene kræsjer programvaren. Det eneste som kommer ut er en feilmelding om at det ikke finnes meningsfulle svar, sier han.

Les også: Olav Schewe gir deg tipsene for å lykkes med hjemmeeksamen

– Er ikke det fordi SOL-fagene ikke gir mening, spør Batman.

– Det kan absolutt stemme, sier it.gruppe-lederen.

Like etter intervjuet kom Statsgjeldnes tilbake til Batman og meldte at it.gruppen klarte å replikere tidligere A-besvarelser i SOL4 ved hjelp av en tilfeldig bokstavgenerator. Problemet er dermed løst for it.gruppen.

Etikkprofessor: – Det eneste moralske er å jukse

Den studentkjære etikkprofessoren Alexander CAPSLOCK forteller til Morgendagens Næringsliv at han slett ikke mener at det er noe galt i å jukse ved elektronisk hjemmeeksamen.

– Jeg har tenkt lenge og kommet frem til at juks er det eneste moralske forsvarlige denne eksamensvåren, forteller CAPSLOCK.

– Alle kommer jo til å jukse uansett, og alle vet det. Hvorfor skal ikke du jukse når alle andre gjør det, spør CAPSLOCK.

Lacrosse har brukt 200 timer på å forberede seg på juks

Lacrosselaget på NAAAHH har jobbet dag og natt for å forberede seg på å jukse under eksamen de siste ukene.

– Gutta har opprettet brukere i Microsoft Teams slik at vi kan samarbeide, sier lagleder Sekser Hoeman i Lacrosse.

– Vi har videre kontaktet vår faste advokat og fått ham til å forsikre oss om at han er klar for å motgå alle juksanklager eksamenskontoret måtte ha, sier Hoeman.

Ifølge Batmans kilder har Lacrosselaget nå opparbeidet seg en betydelig kvantumsrabatt på advokattimer hos sin faste stjerneadvokat.

Les også:

Vin i koronaens tid

NHH troner øverst på søkertoppen

Et avbrutt semester i Canada

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram