Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Tett på Åsne Lovise Tveiterås – Leder for NHHI Active


19. september 2018
Sist oppdatert: 19. september 2018

– Først og fremst: hvem er Åsne?

– Jeg er en engasjert jente på fjerdekull som føler at jeg har funnet meg selv i studentforeningen. Jeg er veldig glad i å organisere ting, og har hatt veldig mye glede av å holde på med ting ved siden av studiene. Jeg er glad og positiv, og liker å ha litt å gjøre. Så har jeg spesielt funnet ut at jeg liker å gjøre ting som jeg vet at andre får glede av. Det gir meg veldig mye å se at noe jeg har jobbet med kan gi andre gode opplevelser.

– Hva er NHHI Active?

– NHHI Active er en gruppe som skal tilby helt åpne lavterskeltreninger for alle NHH-studenter, og i tillegg skal vi organisere turer og andre sosiale aktiviteter. Det er noe jeg virkelig føler har vært etterlengtet på NHH. Du har jo for eksempel litt smalere interessegrupper som StafKom, men da må man kanskje føle at man kan løpe litt. Jeg har tenkt at jeg skulle ønske jeg likte å løpe, fordi jeg synes det ser så gøy ut å være med i StafKom, men det hadde jeg jo aldri turt, for jeg hater å løpe. Jeg tenker at dette er et mye bredere tilbud som kan nå ut til mange flere studenter, og spesielt de som savner å spille de tingene man ofte gjorde på videregående, de som føler at de trenger en vei inn i studentforeningen, og de som kanskje bare tenker at de ikke vil binde seg til noe.

– Hva gleder du deg mest til med NHHI Active i høst?

– Jeg gleder meg veldig til de turene vi skal ha. Jeg er jo veldig glad i gå på tur, men jeg kjenner at jeg noen ganger trenger et spark bak for å komme meg ut. Og så gleder jeg meg egentlig bare til variasjonen i det vi skal drive med. Målet er å kunne tilby varierte aktiviteter, sånn at alle kan finne noe de liker og ha muligheten til å stille med like forutsetninger.

– Etter å ha undersøkt litt, så jeg at du har vært ferskvaremedarbeider på Meny. Hva er din morsomste kundeopplevelse fra denne jobben?

– Jeg har opplevd at kunder har kommet inn på vaskerommet og sett seg rundt. En gang så opplevde jeg at det var en mann som lente seg over disken og plukket opp en krabbe, før han la den ned, tok seg rundt munnen, og plukket opp en ny før jeg rakk å komme bort til han. Det finnes folk som ikke alltid tenker seg så veldig nøye om.

– Har du en hjertesak som du brenner litt ekstra for?

– Jeg føler at jeg brenner veldig for det som NHHI Active står for. Det er noe med det at folk skal føle at det er et tilbud for dem, og at man prøver å inkludere alle, sånn at alle kan finne noe de trives med. Så jeg brenner veldig for at flere skal finne sin plass i det sosiale livet på NHH!

5 kjappe

Mentale alder: Oi… Har alltid følt meg litt eldre enn jeg er, så det må bli 26

Oslo eller Bergen: Oslo

Plan B: Ingen plan B

Hvilket dyr ville du sammenlignet deg med? Det må være hund: trofast, lojal og samvittighetsfull

Hvilket TV-program ville du vært med på? «Skal vi danse»

 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram