Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Brakvalg for «Blank»

Ordstyrer Odin Alnæs i utspørring med Blank. Bilde: Skjermdump, k7bulletin.no.
Ordstyrer Odin Alnæs i utspørring med Blank. Bilde: Skjermdump, k7bulletin.no.
Ordstyrer Odin Alnæs i utspørring med Blank.
30. oktober 2020
Sist oppdatert: 30. oktober 2020

Etter å ha funnet et smutthull i forbindelse med §69 i valgreglementet valgte Blank å stille som enkeltkandidat til samtlige stillinger under årets høstvalg. 

Bakgrunnen for smutthullet var et vedtak fra foreningsmøte 5 tilbake i 1983 hvor det ble lagt til i valgloven at skamløs selvpromotering for blokker var obligatorisk. I samme vedtak ble det presisert at Blank kunne stille til akkurat hvilke stillinger «hen faen meg føler for». 

Etter en dramatisk valgnatt gikk Blank ut som seirende i samtlige verv i  NAAAHHS.

Lederen for studentforeningen i 1983, Haakon von der Köpf, har presisert overfor Batman at dette var en sarkastisk kommentar, som absolutt ikke var ment at skulle tolkes bokstavelig.

– Dette var ment som et sleivspark mot Blank, som siden sent på 60-tallet har prøvd på en blatant overtagelse av hvert ledd i studentforeningen.

Von der Köpf utbroderer videre at det vil være katastrofalt for NAAAHS om Blank får tiltre i rollen som enehersker.

– Blank har en bankkonto registrert i Sarpsborg

Ifølge anonyme kilder som Morgendagens Næringsliv har vært i kontakt med, er Blank en aldersløs entitet som verken erfarer tid eller sted, men Von der Köpf sitter på helt andre opplysninger.

– Blank har tilknytning til BI, han har tilknytning til humaniora, og han har en bankkonto registrert i Sarpsborg. Er dette personen vi vil skal lede oss inn 2021? At hen i tillegg får flere stemmer på hver stilling enn det er studenter ved NAAAHH gjør at jeg mistenker ugler i valgmosen.

Valgforsker Fri og Frank Tårebrot ved tenketanken Til Venstre og Forbi tar derimot Blank i forsvar.

– At Blank vinner med en slik margin viser bare at hen virkelig har truffet en nerve. Å mistenkeliggjøre integriteten til valgsystemet og hinte til fusk er noe som er forbeholdt høyrevridde konspirasjonsteoretikere.

Mener Blank er kjempemodig

Nåværende leder av studentforeningen, Marthe-Coronaline Dahle, sier seg enig med Tårebrot.

– Vi i Kjernestyret ønsker Blank masse lykke til med overtakelsen av hele NAAAHHS. Vi mener hen var kjempemodig som turte å stille som enkeltkandidat til samtlige stillinger! Vi gleder oss til å følge hen videre.

Dahle måtte etter press innrømme at hun ikke har personlig kjennskap til Blank.

– Nei, jeg kan ikke si at jeg kjenner til Blank. Jeg mener derimot det er åpenbart at en som velger å stille til absolutt alle stillinger i studentforeningen viser et engasjement vi trenger ved NAAAHH. Jeg, og resten av studentforeningen ønsker igjen Blank masse lykke til som enehersker. 

Etter timesvis med oppsporing lyktes Morgendagens Næringsliv

Bulle-Batman.

til slutt med å komme i kontakt med valgvinneren.

– Ingen kommentar, er det eneste Blank har å si til saken, og punkterer intervjuet fra start.

Etter å ha gjentatt det samme svaret på samtlige spørsmål Batman kom med, ble intervjuet avsluttet og Blank pakket sammen Blanco'en og forlot intervjuet.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram