Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Det som skrives på Jodel er ikke greit


1. juni 2017
Sist oppdatert: 1. juni 2017

Den siste tiden har Jodel virkelig tatt NHH med storm. Spesielt NHH-kanalen der alle kan poste anonymt med resten av stud.NHH som publikum er populær. I all hovedsak brukes denne til morsom og uskyldig harselering med NHH-miljøet. Dette er bra, og bidrar til å lyse opp eksamensperioden. Men det viser seg dessverre at anonymitet og mulighetene det innebærer har vist seg å være for mye for enkelte.

Noen av meldingene som har florert den siste tiden er rett og slett jævlig ugreit. Jeg blir flau på deres vegne og jeg skjønner virkelig ikke hva noen tenker. Neste gang du er i ferd med å legge ut graverende meldinger om lett identifiserbare enkeltpersoner håper jeg du tenker deg om i to sekunder. Gå i deg selv og se for deg hvordan du hadde følt det om meldingen handlet om deg.

For vi har alle våknet med fylleangst, flau og forskrekket over hva som skjedde kvelden før. Kanskje ringer du en god venn for å høre hva som skjedde, for så å tilbringe resten av dagen med kryssede fingre i håp om at færrest mulig fikk det med seg.

Stort sett går dette bra. Verden går videre, men du får kanskje et par kommentarer fra noen venner. Se deretter for deg at noen poster dette anonymt på Jodel. Resten av studentene på NHH kan le og kose seg, mens ryktet sprer seg som i ild i tørt gress. Snart har «alle» hørt det. Jeg vet hvordan jeg ville reagert – verden min hadde rast sammen. Total katastrofe.

Vil du virkelig være den personen som sprer rykter anonymt? Et nettroll av aller verste sort.

Hvis svaret er ja – tenk deg om til svaret er nei.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram