Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Disse skal forsvare NHHs ære under student-NM

NHHI fotballag til student-NM i Sogndal. Foto: Jennifer Maria Forfang, Foto NHHS
NHHI fotballag til student-NM i Sogndal. Foto: Jennifer Maria Forfang, Foto NHHS
14. september 2018
Sist oppdatert: 14. september 2018

NHHI-lagene Fotballrypene og FK er klare for å kjempe om gull under student-NM i Sogndal. Etter fjorårets fiasko er lagene klare for revansje.

Lagene konkurrerer ikke bare om å være det beste studentlaget i fotball, men også om plass i EM for studenter i Madrid neste sommer.

Klare for revansj

Også i fjor deltok lagene fra NHHI og kom med ambisjoner om å vinne. Den gang ble imidlertid herrelaget fra NTNU en smule for sterke for FK-laget. Trener for NHH FK, Aksel Skaar, er imidlertid klar for revansj i årets turnering.

– I fjor hadde vi ikke med oss nok folk. Med litt skader, slitne ben og intensivt kampopplegg ble det litt tøft i sluttspillet. I fjor tapte vi for NTNUI, men i år er det nok Studentspretten fra Sogndal som blir den tøffeste motstanderen, forteller Skaar.

– Er FK klare for revansj i år?

– Definitivt, konstaterer Skaar.

Frykter Studentspretten

Også jentelaget måtte se seg slått på målstreken i fjorårets turnering. Den gang var det Studentspretten fra Sogndal som tok gullet, men skal vi tro trener Maiken Sørensen for Rypene, skal pokalen hjem til NHH igjen år.

– I fjor hadde vi en stor utskiftning i laget. Nå har vi dannet en ny kjerne som har fått spilt mye sammen. Også i år blir nok Studentspretten vår sterkeste utfordrer, forteller Sørensen.

Skaar mener at FK er bedre rustet for å vinne turneringen i år.

– I år har vi med oss flere og bedre spillere. Det har også vært en oppgradering av trenerteamet, forteller den nye treneren med et glimt i øyet.

Hektisk overgangsvindu

Allikevel har det vært mye positivt å glede seg over for FK denne høsten. Laget har nemlig jobbet på spreng for å signere mange nye spillere i høst.

– Vi har signert veldig gode spillere. De bidrar masse til laget og gir det lille ekstra som gjør at vi kan få med oss pokalen hjem i år. Vi er ikke samkjørte enda, men vi ønsker å spille oss varme og bli mer samkjørte i løpet av turneringen, sier Skaar.

Trøblete oppkjøring

For Rypene sin del blir turneringen noe uvant. Vanligvis spiller laget 11’er fotball, men i helgen skal de spille 7’er fotball. Skal vi tro laget har de allikevel hatt en god oppkjøring før inngangen til turneringen.

– Vi hadde et veldig bra opptak med mange nye gode spillere. Vi har fått spilt noen treningskamper mot hverandre, men vi burde absolutt fått spilt enda mer sammen. Allikevel har vi virkelig troen på gull i år, forteller Sørensen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram