Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Donkeyboy klare for fest


13. april 2013
Sist oppdatert: 15. april 2013
Midtukefest: Donkeyboy tilbringer mye tid i studio for tiden og gleder seg til å få opp varmen foran feststemte NHH-studenter.


– Det blir lite søvn og rare døgnrytmer.

Gjengen i Donkeyboy er enige i at innspilling av ny singel og lange dager i studio tar på, men de er helt klare på at det ikke skal legge noen demper på kveldens show i aulaen.

– Vi kommer til å være som døgnville unger som får være sent oppe på nyttårsaften, konstaterer frontfiguren Cato Sundberg.

Største hit noensinne
Selv om debutalbumet ble en gigantsuksess som virket vanskelig å følge opp, er bandmedlemmene enige om at det går riktig vei.

– Det virker kanskje ikke sånn i Norge, men «City Boy» er den største hiten vi har hatt. Det føles også som at vi blir bedre og bedre for hver konsert vi spiller.

Lista ligger med andre ord høyt, og Donkeyboy hevder at dette skal bli den beste konserten noensinne.

– Er det ikke sånn a? At den siste konserten alltid er den beste? Sånn var det i alle fall forrige gang, men det har kanskje noe å gjøre med at Lasse nettopp var blitt pappa, spøker de.

Turné til høsten
Programmet fremover er travelt, og til høsten blir det turné.

– Vi skal besøke alle kriker og kroker i Norge og engasjere flest mulig til å bli med på konsert. Vi skal også sørge for at de som ikke vanligvis kommer seg ut får deltatt, men hvordan vi skal gjøre det er hemmelig.

Måten bandet har evnet å engasjere folk gjennom sosiale medier, ga dem nominasjon i kategorien «årets innovatør» under årets Spellemannsprisutdeling. Selv om de måtte se seg slått på målstreken av DJ Broiler, er de klare på at de skal fortsette å satse på nytenkning.

– Vi har veldig stort fokus på å være aktive på dette feltet, og vi har mange planer i tiden fremover, slår de fast.

Håper på vilt publikum
Bandets egne forventninger til kveldens publikum er helt klare.

– Vi har hørt at det er mange festglade studenter her, så vi ser frem til en vill kveld. Vi håper på at bergensstudentene viser seg fra en heavy beruet og puppeflashende side, avslutter bandets altmuligmann Peter Michelsen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram