Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Eksamenslekkasje på It's Learning


18. april 2013
Sist oppdatert: 19. april 2013

Fredag formiddag legges hjemmeeksamen i INT010 ut på It’s Learning. Eksamenen er delt inn i tre ulike case der studentene på forhånd har kunnet velge mellom strategi og ledelse, samfunnsøkonomi og bedriftsøkonomi.

Usikker på skadeomfanget  

Torsdag ettermiddag ble caset i strategi og ledelse (SOL) ved en glipp lagt ut på It’s Learning. Det er for tidlig å si hvilken betydning dette kan få for studentene, mener fagansvarlig i INT010, Jarle Møen.

- Dette er naturligvis veldig beklagelig. Jeg er usikker på hvor mange som rakk å laste det ned før feilen ble rettet og dermed hvor mange som kan ha fått et forsprang, innrømmer Møen.

Skjermbilde 2013-04-18 kl. 20.07.32
Eksamensglipp: SOL-caset i hjemmeeksamen i INT010 har lekket ut på It's Learning.

Utvidet eksamen

Selv om noen studenter allerede har fått tilgang til eksamenen som formelt starter i morgen, vil det ikke bli gjort noen endringer på SOL-caset.

- Både dekanen og eksamenssjefen har vurdert det slik at hjemmeeksamenen vil fortsette som normalt. Det er helt umulig å lage et nytt case i SOL som skal være klart til i morgen, slår Møen fast.

I et forsøk på å gjøre hjemmeeksamen så rettferdig som mulig, har den i stedet blitt utvidet med ett døgn. Eksamen skulle opprinnelig leveres onsdag klokken 14.00, men denne fristen har nå blitt flyttet til torsdag.

Kan bli annullert    

Med utvidet frist for innlevering av eksamen håper Møen at alle studentene vil ha like forutsetninger for å levere en god besvarelse.

-  Dette er en hjemmeeksamen som varer i fem dager. Jeg tror ikke de studentene som har fått tak i oppgaven vil få gjort så mye før case-presentasjonen foreligger fredag formiddag.

Hva skjer dersom noen klager inn eksamensglippen?  

- Jeg er ikke helt sikker på hva som vil skje dersom noen skulle klage på dette. Det måtte vel i så fall reises spørsmål om eksamenen skulle annulleres for dem som har valgt SOL-caset slik at det må arrangeres ny eksamen på et senere tidspunkt. Jeg kan vanskelig se for meg at det kan bli en problemstilling, sier Møen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram