Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Er miljøet på NHH usunt? Ja, sier jeg


2. mai 2018
Sist oppdatert: 2. mai 2018

Jeg har med stor glede, men ikke så rent lite forundring, fulgt debatten de siste dagene. Eilertsen argumenterer for at miljøet på NHH er usunt. Skutle på sin side mener det er feil å hevde at vi har en råtten kultur på NHH. Alle mener det er på tide å ta debatten.

Stud.nhh, velkommen etter. Allerede i 2016 prøvde jeg å starte en debatt om det usunne miljøet vi har på NHH. Med innlegget «Fokus på slikkerier i standsøyemed» håpte jeg studentene ved NHH innså hvor usunt miljøet på NHH egentlig er. Det har nå gått to år siden jeg skrev innlegget, og jeg må bare konstatere at det ikke har skjedd noe siden da. Fortsatt er det brownies, kjeks og twists i lange baner når ivrige studenter skal stille til gjeve posisjoner i studentforeningen. Jeg vet ikke hva Eilertsen mener med femprosentseliten ved NHH. For meg er femprosentseliten frukt, grønt og kornbaserte produkter.

Samtidig er det viktig å trekke frem at det har kommet noen sunne bidrag til studentforeningen den siste tiden. Blant annet vil jeg trekke frem det nyoppstartede laget NHHI Skate som et sunt bidrag til miljøet på NHH. NHHI Skate er det idrettslaget med tydeligst fokus på folkehelse i studentforeningen. Grovt brød, pålegg og juice står i førersetet for å bidra til et sunnere miljø ved NHH. For at bidraget til miljøet skal bli størst mulig er selvfølgelig NHHI Skate en åpen gruppe uten opptak. Jenter og gutter, unge og gamle, kom og bli med. Sammen skal vi gjøre miljøet ved NHH et knepp sunnere.

Er du også opptatt av sunnhet? Send en mail til red@k7bulletin.no.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram