Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

For spennende til å si nei


22. oktober 2013
Sist oppdatert: 22. oktober 2013
Nyvalgt leder, Jørgen Færevaag, har aldri spilt Sims, men er storfornøyd med lederstillingen i Symp-styret.

– Vi har som mål å lage den perfekte møteplass, sier Færevaag.

Han ønsker at studentene ved Norges Handelshøyskole engasjeres mer i utviklingen av konferansen, og at det skal bli lettere å komme med innspill.

– I tillegg har vi som mål å utarbeide en ny, nettbasert plattform som skal gjøre det lettere for deltagere å kommunisere alt fra å melde seg på til å si ifra om at de har glutenallergi.

Droppet kokkekarrièren til fordel for NHH
3. kullisten Færevaag har en karrière som kokk på bok, men har ennå ikke fått briljere stort med sine kokkekunster til fordel for Symp-styret.

– Jeg var i lære og har jobbet i praksis i vel seks år før jeg begynte på siviløkonomistudiet her på NHH.

Færevaag forteller at han aldri før har vært leder for et tilsvarende stort prosjekt, men at han synes det er spennende og givende å lede andre. I løpet av sine tre år som stud.nhh. har Færevaag vært assisterende arrangementssjef i NHH – Symposiet, Kaptein i NHH Crew, Mellomleder i UKEevent under Uken 2012 og Markedskontakt i markedsgruppen.

Vil involvere studentene
Fordi NHH – Symposiet ikke primært gjestes av studentene, føler vi i styret at vi sitter på kjennskap til et kjempespennende prosjekt som ikke alle andre stud.nhh har fått helt med seg. Vi ønsker at det skal bli lettere for alle stud.nhh. å engasjere seg i NHH – Symposiet!

– Hvordan vil dere løse dette?

– Vi har veldig lyst til å utnytte det store arealet vi nå har takket være nybygget. Målet vårt er å ha streaming av konferansen som kan følges fra Aud. Max. Vi håper også å gjenta suksessen med Stud. Forum, der det i år ble arrangert streaming av spørsmål fra omtrent femti studenter i Campus og svar fra dem som satt i et panel i Aulaen.
Færevaag ønsker også å gjennomføre Stud. Symp på nytt. Et arrangement han beskriver som en slags generalprøve av NHH – Symposiet, der syv bedrifter ifjor fikk mulighet til å gjennomføre en uformell bed.pres. med ulike cases for 250 studenter.

Oppfordrer alle til å søke
Det vil bli gjennomført tilsammen fire ansettelsesrunder før NHH – Symposiet 2015: Ansettelse av en del gruppeledere og mellomledere vil foregå i kommende Januar, mens alle gruppelederpostene skal være satt i løpet av Mai og Juni 2014. I løpet av høsten 2014 og Januar 2015 skal i utgangspunktet alle stillinger være spikret.

– NHH-Symposiet er et utrolig spennende prosjekt å være med på. Det er unik sjanse til å være med og påvirke næringslivet og arbeidsgivere. Jo tidligere man søker og henger seg på, jo større påvirkningsmulighet når det kommer til tema og opplegg har man. Alle vi åtte som er i styret nå var med på NHH – Symposiet 2013, og det sier litt om hvor fantastisk det var å være med på det. Alle burde søke når den tid kommer – jo før jo bedre!

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram