Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Intensiverer valgkampen


22. april 2013
Sist oppdatert: 25. april 2013
Sanker stemmer: Vi ønsker å komme i direkte kontakt med studentene, sier Frøystein Gjesdal. På mandag stilte hele teamet med stand, twist og mandariner.


– Vi kunne gjort som Victor og hatt arrangement i kantinen, men vi syns folk bør få matro, sier rektorkandidat Frøystein Gjesdal.

Den gode samtalen
Han ønsker ikke å trenge seg på, men gjøre seg tilgjengelig for dem som vil slå av en prat. Da K7 Bulletin besøkte standen klokken 11, var området utenfor kantinen litt forlatt, med unntak av et par ansatte.

– Det har vært en jevn strøm av besøkende, men vi håper det vil ta seg opp rundt lunchtider, forklarer prorektor-kandidat Sunniva Whittaker.

For anledningen har teamet også hengt opp plakater og trykket opp en flyer. Alt laget på egenhånd, forteller Whittaker.

Klar for kamp
– Hvorfor skal folk stemme på dere?

– Vårt program er det mest studentvennlige. Vi prioriterer studentenes rett til å tilpasse utdannelsen sin slik de selv ønsker, forklarer Gjesdal.

Viserektor-kandidat Helge Thorbjørnsen legger til at de dessuten er et bra team, som sammen står for både kontinuitet og fornyelse.

Bergen lite sentralt
Thorbjørsen forklarer at dersom Gjesdal og teamet blir valgt, er det flere utfordringer de planlegger å ta fatt på. Én er å få de beste forskerne til Bergen. Han forklarer at NHH utkonkurrerer BI, med at konkurransen er hard mot de utenlandske handelshøyskolene, som kan tilby helt andre vilkår enn Norge.

– Vi er jo ikke akkurat Boston, sier Thorbjørnsen og ler.

Han har imidlertid flere ideer for å gjøre forskerkarrieren attraktiv, og ønsker særlig å legge til rette for at flere studenter kan velge dette løpet.

– Også her blir internasjonalisering viktig. Å også hente de beste studentene fra resten av verden vil være en stor styrke for NHH. Dette er noe vi kan få til, føyer Whittaker til.

Fornøyed med valgkampen
Selv er Frøystein Gjesdal fornøyd med valgkampen, som han håper å vinne.

– Det har vært en god tone og veldig artig. Uansett hvem som går av med seieren, er jeg sikker på at vi kommer til å samarbeide godt, forklarer han.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram