Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

- Gjør opp deres egen mening


14. august 2013
Sist oppdatert: 27. august 2013
Førstekullsuken er godt i gang, men bak all moroa ligger det mye hardt arbeid fra mange studenter. En av disse er Kristine Devold, som var daghavende på tirsdag.

 

Hva er daghavende sitt ansvarsområde?

- Daghavende skal ha oversikt over alt som skjer på bygget, samarbeide med vaktsjef, og passe på at alt fungerer bra, sier Devold.

Til daglig er Devold markedsansvarlig i kjernestyret, men denne tirsdagen i fadderuken har hun byttet ut vanlige klær med den sorte "daghavende" t-skjorten, tre mobiltelefoner, og et stort antall nøkler.

- Det viktigste er at daghavende er tilgjengelig, ikke minst i krisesituasjoner, understreker Devold.

For de aller fleste er Devold et kjent ansikt i studentforeningen, hennes viktigste tips til nye studenter er å gjøre opp sin egen mening om hva de skal bli med i.

- Faddere og studenter som går her er ofte opptatt av å påvirke nye studenter til å søke ulike grupper. Det rådet jeg gav mine fadderbarn i fjor var at jeg ba alle om å gjøre opp sin egen mening om hva slags gruppe de er interessert i å være med i, og ikke nødvendigvis høre på hva alle andre sier.

Devold mener det er mye å se frem til i fadderuken og trekker spesielt frem UFF som et arrangement å se frem til. Samtidig er hun klar på en ting.

- Det er Sveiseaften som er det store, avslutter Devold.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram