Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Hansastreiken: KKU og KS holder ølbeholdningen hemmelig

Men de opplyser at de skal ha nok drikkevarer til planlagte arrangementer denne våren.
Illustrasjonsbilde. Personene på bildet har ingen tilknytning til saken. Bildet er i tatt Klubben under et arrangement i fadderuken 2019. Foto: Francesco Cilia, Foto NHHS
Illustrasjonsbilde. Personene på bildet har ingen tilknytning til saken. Bildet er i tatt Klubben under et arrangement i fadderuken 2019. Foto: Francesco Cilia, Foto NHHS
Illustrasjonsbilde. Personene på bildet har ingen tilknytning til saken. Bildet er i tatt Klubben under et arrangement i fadderuken 2019. Foto: (Francesco Cilia/Foto NHHS)
18. april 2023
Sist oppdatert: 18. april 2023

Solen skinner i Bergen, og for mange NHH-studenter betyr dette tid for Hansa-pils. Dessverre byr den pågående streiken på usikkerhet knyttet til tilgangen på dette fremover.

Karoline Aasnæs er leder for Klubb- og Kulturutvalget (KKU). De håndterer den daglige driften av Klubben og Campus, og håndterer studentforeningens drikkebestillinger fra Hansa. Hun skriver i en e-post til K7 Bulletin at de ennå ikke vet om de kommer til å bli påvirket av streiken, og eventuelt i hvilken grad de vil bli påvirket. 

Karoline Aasnæs er leder av KKU. Foto: (NHHS)

Hun ønsker ikke å svare på hvor stort drikkelageret deres er.

Vi skal heldigvis ha nok drikke til å dekke fremtidige arrangementer som FM (Foreningsmøte, journ.anm.) og eksamensfest, skriver hun i e-posten.

Kjernestyret gikk i fjor til valg på mer åpenhet i NHHS. Også KS nekter å oppgi ølbeholdningen i Kjelleren.

Kristian Hope er internansvarlig i Kjernestyret. Foto: (NHHS)

Jeg har snakket med leder KKU og har ikke noe ytterligere informasjon å legge til enn hva hun har svart, skriver internansvarlig i Kjernestyret, Kristian Hope, i en e-post til K7 Bulletin.

Streiken kan få innvirkning på underutvalgenes kjøleskap. (Foto: Emma Weydahl Berg Helgevold)

Fotballpuben permitterer

I Bergen sentrum melder BT om at Fotballpuben har sendt ut permitteringsvarsler på grunn av ølmangelen. BT skriver tirsdag at Fotballpuben har øl som kan vare i rundt halvannen uke.

– Det er helt forferdelig og ikke noe vi skulle ønske skjer nå. Vi og restaurantene har vært gjennom en tung tid. Nå som våren kommer, kommer også de beste månedene for oss, sier eier Paal Davanger til avisen. 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram