Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Humlene suste, men spredningen var moderat


7. oktober 2018
Sist oppdatert: 7. oktober 2018

Jubileumsshowet «La humla suse» var preget av «Disco Demolition», urytmisk dans, sketsjer og parodier, samt noen viktige og andre ikke fullt så viktige budskap innbakt i humor mellom slagene. Sure toner, godt humør og en herlig dose selvironi gjør at Sangrias show for deres 35-årsjubileum havner midt på treet.

Blant publikum er spenningen høy, og med de oransje glødelampene på første rad er det ingen tvil om at det er Sangria vi er her for å se. Showet kjøres i gang av en laber sketsj, før stemningen bygger seg opp når resten av pikene inntar scenen og kicker i gang kvelden med sang til melodien av den noe oppbrukte «Disco Demolition»-låten. Derimot er sangen fengende, og teksten «La meg ta deg med til Aulaen» er tross alt passende for anledningen. Under innslaget lover pikene å lage show, men de tidvis sure tonene setter ikke helt standarden for videre forventning.

Trine Skei Grande på lydløs

Showets andre nummer, en parodi av trakassering og Trine Skei Grande, blir dessverre ødelagt av at mikrofonene som brukes på scenen er tomme for batteri. Humlene presterer likevel greit videre med sketsjer og parodier fra «Dyreparken», «Tore på Sporet», «Direksjonsmusikken» og «Helsestasjonen for ungdom», noe som gjør at humøret blant publikum holder seg oppe – i hvert fall med tilgang på billig øl mellom slagene.

Sangria sin parodi på Trine Skei Grande. Foto: Daniel Hoelzl, Foto NHHS.

At pikene koser seg på scenen er det absolutt ingen tvil om. Det er godt humør og god stemning fra start til slutt, men frem mot pausen hadde en kanskje trengt en ekte sangria for egentlig å føle helt på gnisten fra glødelampene i mørket.

«Black and orange»

Etter en halvtime er det klart for pause, og til publikums glede tar showet en positiv vending videre i programmet. Først ut fremfører humlene innslaget med Trine Skei Grande igjen, denne gangen med lyd i mikrofonen. Tiltaket er kompenserende og kan til og med regnes med som et av showets høydepunkter. Etter pausen får også pikene vist nettopp det de kan best – nemlig å lage show. Humlene slår til med flere gode musikkinnslag, deriblant en morsom Gangsteria-versjon av Wiz Khalifas «Black and Yellow», før de braker løs til melodier fra Beyoncé, Rihanna og ABBA. Flere av sketsjene tar for seg det dagsaktuelle fra TV-underholdning og NHHS, noe som får latteren til å brøle blant publikum. Med sketsjen «Ping Pong Pussies» topper Sangria showet med kveldens beste innslag, kort etterfulgt av en herlig parodi om miljøfanatisme og feministen Jenny Skavlan.

Sangria fremførte sin egen versjon av «Black and Yellow». Foto: Daniel Hoelzl, Foto NHHS.

Godt humør og humor redder kvelden

Totalt sett er ikke pollenspredningen skyhøy når det gjelder humlenes sangtoner og danserytme, men de kompenserer bra med innslag av humor og morsomme sketsjer. Underholdningen tar for seg dagsaktuell politikk, kultur, NHHS og ikke minst hverdagen til NHH-studenter flest, noe som gjør at pikene redder det hele inn med sitt gode humør og positive stråling på scenen.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram