Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

K7 Bulletin søker nye journalister!


10. januar 2017
Sist oppdatert: 10. januar 2017

Har du lurt på hvordan det er å jobbe i K7 Bulletin? Da bør du lese dette!

Et nytt semester er startet, og K7 Bulletin skal ta inn nye journalister. Interessert? Nysgjerrig? Dette skrivet gir deg et innblikk i hva vi leter etter.

Først: Erfaring er ikke nødvendig. Vi tar inn både drevne skribenter og de som aldri har skrevet i en avis. Vårt mål er å lage en god studentavis, men også å være en arena for læring. Det viktigste for oss er at du er engasjert.

Det har heller ikke noe å si hvilket kull du går. Er du førstekullist? Flott! Er du femtekullist med bare et semester igjen? Flott! Det er aldri for sent å starte journalistkarrieren, mener vi.

Du må heller ikke gå på NHH. K7 Bulletin har allerede flere journalister fra andre studiesteder, og vi tar gjerne imot flere. Vårt mål er å være en studentavis i hele Bergen, og da kan vi ikke nøye oss med bare økonomistudenter.

Hva leter vi etter?

Vi trenger journalister av alle slag. Vi vil ha folk som kan skrive om nyheter, økonomi, politikk, film, musikk, kunst, bøker, og mye mer. Om du heller vil spesialisere deg enn å bli breddejournalist, eller kanskje bare har et spesielt interessefelt, er det rom for det. Vi tilpasser avisen til journalistenes styrke.

Alle i K7 Bulletin kan komme med ideer om hva de vil skrive om. Tidligere saker inkluderer journalister som har bodd en uke på skolen, spilt ludo med professorer, og anmeldt turer på Bergens topper. Det er derfor lov å være kreativ.

Vi vil også ha folk som har sterke meninger; som kan skrive gode kommentarer, men også bitende satire. Er du morsom? Da er kanskje Baksiden, hvor vi gjør narr av aktuelle saker, noe for deg? Er du sint? Hvorfor ikke skrive Bullet?

Hva kan vi tilby deg?

I tillegg til at du lærer journalisme, blir du i avisen også kjent med mange kule og flinke folk. K7 Bulletin holder til på Mediesenteret (MS) på Norges Handelshøyskole, som er et kontor vi deler med gruppene Grafisk og Foto.

MS er utvilsomt skolens beste tilholdssted. Det er stort, og som medlem av K7 Bulletin får du eksklusiv tilgang. Annenhver helg bruker vi MS til å sette sammen avisen. Resten av tiden kan du bruke det til å lunsje, eller bare henge.

K7 Bulletin gir deg også sjansen til å stige raskt i gradene, og passer derfor bra for de som er interessert i ansvarsstillinger, først og fremst som underredaktører for avisens ulike seksjoner, mens også som ansvarlig redaktør, daglig leder og markedsansvarlig. Disse stillingene roteres hvert halvår (i noen tilfeller helår), og det er derfor rom for tidlig å få stillinger som ser bra ut på CV-en.

Interessert? Kanskje du har noen spørsmål? Send gjerne en mail til ansvarlig redaktør, Eivind Langdal, på red@k7bulletin.no! Vi har ingen søkefrist i vår.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram