Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Kompasset ved endedestinasjonen

Kjernestyret 2017: Kompasset overgir snart staffettpinnen videre til Yggdrasil.
Kjernestyret 2017: Kompasset overgir snart staffettpinnen videre til Yggdrasil.
10. november 2017
Sist oppdatert: 10. november 2017

Kompasset er snart ferdig som kjernestyre. Bulle har snakket med dem for å høre hvordan året har gått.

Året i Kjernestyret (KS), styret i NHHS, er noe alle de eksisterende medlemmene er enige om har vært en unik og god erfaring. Prosjektansvarlig Mari Larsen forteller at selv om det, til tider, har vært utfordrende, har det også vært en veldig god opplevelse.

Noe av det som fremheves som den beste opplevelsen er alle de ulike studentene styret har møtt gjennom året og muligheten de har fått til å bli enda bedre kjent med NHHS.

– Det beste ved å sitte i KS er at man kommer så nært på så mange studenter. Man får møte veldig mange greie mennesker og følge opp mange av deres prosjekter, og dette har gjort året veldig bra, forklarer internansvarlig August Aase Boge.

Også leder Mats Erik Wøien peker på både det å bygge relasjoner til flere i studentforeningen, men også det at han gjennom Kjernestyret har fått delta i alt som skjer i NHHS.

– Man er utrolig heldig når man sitter i KS. Det skjer så mye i NHHS , og ikke alt er i regi av oss. Faktisk er jo det aller meste som skjer i regi av andre, og vi er utrolig heldige som kan være med å hjelpe til å fasilitere for så mye kult. Det er det som gjør at vi har Norges beste studentforening.

Fått deltatt på mye

Medlemmene i Kjernestyret er enig om at det har vært et lærerikt semester. De har blitt bedre kjent med både seg selv og hverandre, og ikke minst med studentforeningen. Wøien forteller at hvordan KS har representert NHHS i planene for oppussingsprosessen som en av sakene som har vært mest utfordrende, men også som Kjernestyret samlet er mest fornøyd med.

– Det har vært utfordrende, og da er det ekstra gøy at det er den saken vi trekker frem som noe vi er veldig fornøyd med. Jeg tror det er gjennom den saken jeg har lært mest om meg selv. Det er et eksempel på noe av det man får ved å være i KS. Man blir satt inn i så mange situasjoner som er store og viktige. Man lærer veldig mye om seg selv og hvordan man håndterer slike situasjoner. Hvor mye jeg har lært om meg selv dette året, er noe av det som har vært gøyest, forteller Wøien.

Mål om å inkludere flere

Kjernestyret forteller også at førstekullsuken er  noe som de er spesielt fornøyd med, og spesielt det tilbudet som har blitt utviklet for de internasjonale studentene. Dette gjelder både faddertilbudet under FKU, men også arbeidet som har blitt gjort med å holde tillitsvalgtseminar og FM på engelsk, og å inkludere internasjonale studenter i ulike prosjekter.

Sæther mener imidlertid at det fortsatt er arbeid som kan gjøres for å inkludere enda flere i studentforeningen.

– Noe jeg gjerne skulle visst, og som jeg fortsatt ønsker at jeg visste, er hvordan man kan nå ut til de studentene som ikke er en del av forskjellige grupper eller i studentforeningen. Det er mange som sitter og føler at de ikke blir inkludert, samtidig som det finnes mange gode tilbud for å få folk med. Jeg skulle gjerne ønske at vi visste hvordan vi skulle nå ut til dem, og at de turte å komme til oss.

Markedsansvarlig, Christian Ziesler, fremhever at NHHS er en aktiv studentforening som vokser hele tiden. Han er veldig fornøyd med at Kjernestyret har mottatt mange søknader om å opprette nye grupper så langt dette semesteret.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram