Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

NHH Aid feirer seg selv


21. oktober 2014
Sist oppdatert: 21. oktober 2014
NHH Aid har samlet inn ti millioner kroner siden 2003. Dette skal feires med bistandskonferanse.


I litt over ti år har førstekullister ofret både IØA-forelesninger og gruppetimer for å samle inn penger til Unicef og deres skolebygging i Malawi. Årets aksjonsgruppe med leder Jafar Haidar i spissen samlet inn i underkant av en million kroner. Dette førte til at totalt innsamlet beløp siden 2003 bikket ti millioner. Dette vil NHH Aid markere med en stor konferanse fredag den 31. oktober.
– Vi ønsker å vise takknemlighet ovenfor alle de som har gjort en kjempeinnsats over mer enn ti år og samlet inn mer enn ti millioner, sier leder av NHH Aid, Sondre Økland.

Konferanse til studentene
Formålet med konferansen er å takke studentene som gjennom de siste elleve årene har jobbet for å samle inn penger til Schools For Africa-prosjektet til Unicef. Konferansen skal være skreddersydd for NHH-studenter og gratis. Økland mener de har all grunn til å feire og at dette ofte ikke skjer fordi man er for opptatt av å streve etter neste mål.

Ideen til konferansen kom da NHH Aid ifjor bestemte seg for å ha internforedrag i aksjonsuken for å øke motivasjonen og stemningen rundt prosjektet. Etter positive tilbakemeldinger ble de sultne på mer, og bestemte seg for å planlegge en ny konferanse i større skala.

– Vi har jobbet med planlegging av konferansen i rundt ett års tid, sier Økland.

Inviterer fagpersoner
Temaet for konferansen vil være næringslivets samfunnsansvar. Generalsekretær i Unicef, Bernt G. Apeland vil være blant foredragsholderne. Det vil også statssekretær, med ansvar for utviklingspolitikk, Hans Brattskar og Konserndirektør i Telenor, Katja Nordgaard. Fra NHH stiller Lars Jakob Tynes Pedersen, førsteamanuensis ved NHH, foreleser i Corporate Responsibility and Business Ethics og forfatter av boken
«Ansvarlig og lønnsom».

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram