Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

NHHI kickstartet 2018

NHHI All-Idrett er vinner av vårens kick-off. Foto: NHHI
NHHI All-Idrett er vinner av vårens kick-off. Foto: NHHI
4. februar 2018
Sist oppdatert: 4. februar 2018

Aulaen viste seg fra sin beste side når avgjørelsen av årets NHHI Kick-off falt. – Et av semesterets høydepunkt, sier nestleder i NHH All-Idrett.

Fredag 2. februar avholdt NHHI (NHHs Idrettsforening) det halvårlige NHHI Kick-offet i Aulaen på NHH. I løpet av kvelden har man mulighet til å vinne heder og ære, samt pengepremier.

Med rundt 330 deltakere var tallet noe lavere enn vanlig, men arrangementansvarlig Ragnhild Vetrus Sørlie var godt fornøyd.

– Antallet er noe lavere enn vanlig som nok skyldes UKEcruise, kommende UKEN, samt at det er vårsemester og mange er på utveksling. Vi er derfor er veldig fornøyd med oppmøtet, sier hun.

Til tross for et noe lavere deltakerantall enn vanlig var det liv i Aulaen med quiz og diverse leker.

– Aulaen var full, så det var god stemning, forteller NHHI-leder Jostein Lund Halvorsen.

– Hvordan gikk gjennomføringen?

Quiz var som alltid på programmet under kick-offet. Foto: Vilde Koch Fredriksen

– Det virket som arrangement har gått veldig bra. Ved alle postene var informasjonsflyten til oss god og det var ingen forsinkelser, sier Vetrus Sørlie.

Nestleder i All-Idrett, Daniel Lotsberg, var svært fornøyd med gjennomføringen.

– Arrangementet var som alltid fantastisk bra. Kick-off er et av høydepunktene for oss hvert semester, og er et utrolig bra og sosialt konsept, sier han.

I det som viste seg å bli en thrilleravslutning vant tilslutt NHHI All-Idrett i en superfinale i flip-a-cup på scenen i Aulaen mot NHHI Løkkefotball.

– Å stå i superfinalen var utrolig nervepirrende. I en finale står mye på spill, og å komme på topp to er bare halve jobben. For et år siden sto vi også i superfinalen mot nettopp Løkkefotball, og tapte, så vi var utrolig revansjelystne. Heldigvis for oss gikk det vår vei til slutt, forteller Lotsberg.

Hvordan føles det å vinne Kick-off?

– Helt fantastisk. Med over 30 påmeldte lag forventer en ikke å vinne, da marginer avgjør til slutt. Ikke minst gjør det seg med litt nytt utstyr og ikke minst å ta vare på vandrepokalen frem til neste semester, avslutter Lotsberg.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram