Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Påskedrapet på Merino: Mandag

NHH-rektor Øystein Thøgersen er funnet død i andreetasjen på Merino.
NHH-rektor Øystein Thøgersen er funnet død i andreetasjen på Merino.
15. april 2019
Sist oppdatert: 17. april 2019

Bulle-Batman har gledet seg til å tilbringe påskeferien på Hemsedal med party, babes og afterski på Stavkroa i flere måneder. Men ferien har blitt satt på vent idet han mottar den grusomme nyheten om at NAAAHHs rektor er død.

Bulle-Batman har akkurat satt seg i bilen på vei til Hemsedal for årets heftigste påskeferie, idet telefonen ringer. I andre enden av røret er Linda Nøstoppsaken. Hun kommer med særdeles tragiske nyheter. Noe alvorlig har skjedd: Thøgersen har blitt funnet drept i andre etasje på Merino. Bulle-Batman som spiller russelåten Domen 2019 på full guffe over anlegget skrur ned musikken og gnir seg i øret.

– Hæ?! Hva er det du sier?, spør Batman.

– Thøgers er funnet død, gjentar Nøstoppsaken.

– Vi trenger deg på saken sporenstreks Batman!

Bulle-Batman snur umiddelbart og setter opp farten i retning Merino hvor han avtaler å møte Nøstoppsaken til pressekonferanse. Dette må han komme til bunns i før hele Hemsedal-turen blir ødelagt! Rektor er død, og Batman har nå sjansen til å skrive tidenes oppslag for Morgendagens Næringsliv.

Batman ankommer Merino sist, og alle som ikke har dratt fra Bergen er allerede tilstede på pressekonferansen. Til og med Batmans to kompiser Preben Frederick von Champisfylla og Jonas Prebenbråten von Louis Vuitton har møtt opp for anledningen. Batman merker at begge er ikledd møkkete festklær og begge har eimen av etterfyll. De ser veldig hungover ut.

Tilstede på pressekonferansen er også NAAHHS-profilene Marius Huawei Mobile Inc., Symp-leder Nicholas Drage, UKE-leder Martine Metafornes, RS-leder DesSverre Skjerf og Elias Cash Frekksen. Sistnevnte har omtrent en milliard profilbilde-likes på Facebook.

Like etter Batman, ankommer politibetjent TheSverd og forteller at ingen har hørt noe fra Thøgersen siden han snakket med kona på telefonen kvelden før. TheSverd kan fortelle at det var Champisfylla og Louis Vuitton som hadde funnet den avdøde rektoren. De venter nå på oversikt over alle som har låst seg inn i Merino i løpet av palmesøndagen, og vil få svar på dette fra vaktsentralen om et par timer.

Bulle-Batman noterer opplysningene han får. Som enhver Bullist vet Batman at det ikke handler om å få alle fakta på bordet. Det handler om å få akkurat nok til å skrive en fet sak. Om ting er sant eller ikke, er andreprioritet.

Første intervju er duket med NAAAHH-duoen Champisfylla og Louis Vuitton.

Champisfylla og Louis Vuitton er til en viss grad ivrige etter å hjelpe, på tross av at de er tydelig preget av søvnmangel og etterfyll.

– Hvorfor befant dere dere på Merino i går kveld, spør Batman.

De ser på hverandre. De vet at Batman kan vri og vende på hvert ord de sier.

– Vi var på vei hjem, sier Champisfylla etter å ha tenkt seg om.

Louis Vuitton ser spørrende på Champisfylla, og så sier han:

– Ja, vi var på byen også var det nach på Hatleberg. Da vi skulle til etterfesten kom jeg på at jeg hadde glemt igjen Hugo Boss-jakken på Symp-kontoret, så da gikk vi ned dit.

– Aha, svarer Batman og noterer.

– Men hva faen gjorde dere i andre etasje på Merino? Var det dere som drepte Thøgers kanskje?

Bulle-Batman legger merke til at Champisfylla dytter Louis Vuitton diskrét i skulderen, som om at han ikke våger å si noe.

– Vi kan ikke snakke mer. Louis Vuitton er syk, sier Champisfylla.

Duoen går sin vei, og Batman sitter igjen grublende. Batman har enda ikke fått de sjuke sitatene han trenger for å skrive en sak. De neste på intervjublokka er RS-leder Skjerf og tidligere KS-leder Huawei Mobile Inc.

Batman sjekker mobilen sin, hvor han har fått en melding: «Batman, jeg har noen drøye opplysninger. Det gjelder Thøgers… møt meg på NU-kontoret, hilsen Elias ;)».

Les del 2 av Batmans påskekrim: Påskedrapet på Merino: Tirsdag 

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram