Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Pikegym trekker lodd på opptak

Pikegym innfører loddtrekning for å gjøre opptaket mindre ubehagelig.
Pikegym innfører loddtrekning for å gjøre opptaket mindre ubehagelig.
28. august 2017
Sist oppdatert: 28. august 2017

NHHI Pikegym innfører loddtrekning for å gjøre opptaket mer inkluderende.

– Vi ønsker å senke terskelen for opptaket vårt. Alle skal være velkomne og det ønsker vi å overbevise dem om.

Leder i NHHI Pikegym Ingrid Eileen Stevens går tredje kull på NHH. Hun er en av mange som er opptatt med å skaffe nye medlemmer under rekrutteringsuken. Men denne høsten har Pikegym valgt en tvist:

– Dette året skal vi trekke lodd om hvem som endelig får bli med, sier Stevens.

– Det vil først bli holdt en åpen trening i Lehmkuhlhallen, og deretter tar vi turen ned i Klubben på NHH for å mingle og bli bedre kjent med kandidatene, sier hun.

Stevens forklarer at den åpne treningen og minglingen er likt som under tidligere år, men forskjellen er at det nå blir gjennomført en loddtrekning til slutt.

– Vi kommer til å fortelle alle deltakerne om gruppen vår, hvem vi er og hva vi gjør. Deretter vil vi la alle som er interesserte få skrive seg opp på en liste, og så vil vi trekke medlemmene tilfeldig fra denne, sier Stevens.

Stevens forteller at konklusjonen om å trekke lodd ble sluttet under Pikegyms generalforsamling ved starten av året. Pikegym ser nå for seg å hente inn omkring ti medlemmer ved loddtrekning.

Ingen fasit

Hun forteller at det ikke finnes noen klar fasit på hva som er det perfekte opptaket. Hun forteller at Pikegym vil vurdere i etterkant hvordan loddtrekning fungerte. Samtidig har hun et mål for opptaket:

– Det er vi som skal overbevise kandidatene om at vi er en kjekk gruppe, ikke kandidatene som skal overbevise oss om at de bør få være med.

Fakta om Pikegym:

  • -Har opptak 29. august i Lehmkuhlhallen.
  • -En gjeng på 30 jenter som trener sammen én til to ganger i uken. Treningene ledes på rundgang av frivillige pikegymentusiaster - hvor alt fra konsepter som aerobic, puls, crossfit, bodypump, spinning, step, pilates, yoga, sirkeltrening og turn blir holdt
  • -Trekker lodd om hvem som endelig får bli med på laget.

Kilde: Pikegym

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram