Nyhet! Vi har lansert ny nettside. Del gjerne feedback enten på epost eller på Jodel.

Annonsere?

Singletforbudet opphevet: Dette blir de nye retningslinjene for bekledning

Nestleder i VT-vest, Sjur Selsvik, sier til K7 Bulletin at de har opplevd prosessen med å utforme nytt reglement som veldig god.
Pressefoto av Amalie Johnsen Lunde for SAMMEN
Pressefoto av Amalie Johnsen Lunde for SAMMEN
Amalie Lunde er styreleder i Sammen. Foto: (Sammen)
26. oktober 2022
Sist oppdatert: 27. oktober 2022

«På Sammen Trening fokuserer vi på treningsglede for alle og ønsker å tilrettelegge for at alle skal føle seg komfortable. Treningstøy skal derfor hovedsakelig dekke mage/rygg og rumpe. Å trene i kun sport-BH eller bar overkropp er ikke tillatt.»

Det opplyser Amalie Lunde, styreleder i Sammen trening, til K7 Bulletin.

– Reglene har vært ute på Sammens skjermer denne uken, sier hun.

Lunde legger til at reglene nå er mindre rigide.

– Vi legger oss på linje med andre sentre og samskipnader, utdyper hun.

Lunde sier videre at det er viktig for dem at de har regler som tar hensyn til alle parter.

Samtidig skal vi ivareta bekymringene vi har. Når vi tidligere ikke har hatt regler på dette, har vi sett at det har vært hardere miljøer på våre sentre, sier hun.

Sjur Selsvik er nestleder i Velferdstinget vest. Foto: (Sammen)

– Veldig god

Etter at forbudet ble opphevet, opplyste Lunde at nye regler skulle vedtas i samråd med VT-vest. Nestleder i VT-vest, Sjur Selsvik, sier til K7 Bulletin at de har opplevd prosessen med å utforme nytt reglement som veldig god.

Arbeidsutvalget i VT-vest har snakket sammen med Amalie Lunde. Hun fungerer som et bindeledd mellom Sammen og VT-vest i denne saken, sier han.

Selsvik forteller at de ble raskt involvert.

Jeg opplever forholdet mellom oss og dem som veldig bra, og at de vil høre på oss. Dette er et nytt tegn på det, sier han.

Singletforbudet

Det var lørdag 15. oktober at Lunde fortalte på et velferdstingmøte på Studentsenteret at Sammen kom til å oppheve singletforbudet.

 En stor glede for oss. Dette viser at det lønner seg å engasjere seg og bruke studentdemokratiet, sa lederen for Studenpolitisk Utvalg (SpU), Elisabeth Fjelltun Nilsen, til K7 Bulletin den gang.

Allerede på vårens siste velferdstingmøte bestemte VT-vest seg for å gå inn for å få forbudet opphevet.

Det var Studentpolitisk Utvalg (SpU) i Norges handelshøyskoles studentforening (NHHS) fremmet saken. De er handelshøyskolens delegasjon i VT-vest med tre delegater.

– Etter å ha fått tilbakemeldinger fra vår studentgruppe, diskuterte vi saken og kom frem til at vi ønsket å oppheve forbudet, sa Nilsen til K7 Bulletin i våres.

Nå er singletforbudet opphevet og erstattet med det som flere vil kunne oppleve som mer liberale regler.

Relaterte innlegg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram